Fethiyespor transferde bombaları patlattı

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ara transferin son gününde bombaları patlattı. Bu transfer döneminde kadrosuna 7 takviye yapan lacivert beyazlı kulüp, Pazar günü saat 13.30'da oynayacağı Elazığ Belediyespor maçını kazanarak tekrar çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

  • 1538
Fethiyespor transferde bombaları patlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor bu transfer döneminde Amed Sportif Faaliyetler’den forvet oyuncusu Muhammet Yılmaz, Ofspor’dan sol bek Ufuk Boncukçu, Antalyaspor’dan orta saha oyuncuları Mert Çölgeçen ile Talha Bulut, Medipol Başakşehir’den orta saha Harun Kahraman, Altay’dan kanat oyuncusu Eren Erdoğan ile Diyarbekirspor’dan kanat oyuncusu Tolunay Yurtseven ile anlaşma sağladı. 
Fethiyespor yönetimi bu oyuncular ile tesislerde yaptığı görüşmeler sonucunda anlaşmaya vardı. Daha sonra takıma yeni katılan oyuncular kendilerini Fethiyesporlu yapan mukaveleye imza attılar. Kulüp Başkanı Esat Bakırcı, “Doğru ve takıma faydalı oyuncular aldığımıza inanıyorum. Başarıya giden yolda en önemli unsur biliyorsunuz güçlü bir kadro. Yönetim ve teknik heyet ile bunu gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Futbolcu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Hepimiz için hayırlı olsun” dedi. Ligin ikinci yarısından itibaren Fethiyespor forması giyecek olan futbolcular Fethiyespor’un başarısına katkı sağlamak için ellerinden gelen özveriyi göstereceklerini söylediler. 

 

Fethiyespor transferde bombaları patlattı

Bakmadan Geçme