Fethiyespor Toros ile yoluna devam ediyor

Fethiyespor Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Mesut Toros ile yola devam etme kararı aldı. TFF 3. Lig 2. Grup'ta, ikinci yarıda Fethiyespor'a imza atan Teknik Direktör Mesut Toros daha öncede 2014-2015 futbol sezonunda Fethiyespor'u çalıştırmıştı.

  • 1215
Fethiyespor Toros ile yoluna devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gelecek sezon Fethiyespor’un hedefe oynayan bir takım olacağını vurgulayan Teknik Direktör Mesut Toros, Şubat ayında imzalamış olduğu 1,5 yıllık sözleşmenin yenilendiğini ifade etti. Teknik Direktör Toros, “Öncelikle Fethiyespor camiasına hayırlı olsun. Pandemi dönemi nedeniyle kısa bir birlikteliğimiz oldu. Uzun süre maçlardan uzak kaldık. Gelecek yıl ile ilgili planlamalarımıza başladık. Geldiğim zaman 1,5 yıllık sözleşme imzalamıştım. Yönetim kurulumuz ile yaptığımız görüşme sonucunda anlaşmamıza devam ettik. Play off maçlarının bitmesini bekliyoruz. Ligimizde maçların ne zaman başlayacağı belli değil. Süper Lig’de maçlar 12-15 Eylül tarihinde başlayacaksa, muhtemelen biz de 1-2 hafta sonra başlarız diye düşünüyorum. Bu anlamda takım olarak Ağustos’un ilk haftası gibi toplanmayı düşünüyoruz. Federasyonun play offların ardından ligi ne zaman tescil ettiği de önemli. Ona göre de ayrı bir planlama yapacağız” dedi. 

Açıklamasını sürdüren Toros, “Gelecek sezon yine Fethiyespor olarak hedefe oynayacağız. Tüm planlarımızı da bu yönde yapıyoruz. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımız olacak. Bunun yanında aramıza katılacak kaliteli futbolcular da olacak. Hazırladığımız raporlar ve yönetim kurulumuz ile yapacağımız fikir alışverişleri ile transfer çalışmalarımıza başlayacağız” şeklinde ifadeler kullandı. 

Fethiyespor Toros ile yoluna devam ediyor
Fethiyespor Toros ile yoluna devam ediyor
Fethiyespor Toros ile yoluna devam ediyor

Bakmadan Geçme