• Haberler
  • Spor
  • Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel,' Galip Gelebileceğimiz Maçı Kaybettik'

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel,' Galip Gelebileceğimiz Maçı Kaybettik'

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Fethiyespor sezonun 8. Hafta maçında evinde Adana 01 Futbol Kulübüne 1-2 mağlup oldu. Alınan mağlubiyetin ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, karşılaşma ile ilgili açıklamalarda bulundu.

  • 56

Selahattin Dinçel, "Bir puan aldığımızda üzüleceğimiz bir maçtan puansız ayrıldık. Rakibin bir tane net pozisyonu yok, fakat iki gol yedik. Birinci golde kornerde top sekti, ikinci golde de çok basit bir hata ile çok rahat bloke edilebilecek topu kalecimiz elinden kaçırdı. Bunlar futbolun içerisinde var, fakat ilk yarı özellikle çok net yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik.

İlk yarı sonunda bir sıfır içeri girdik, iki sıfır, üç sıfır girebilirdik. İkinci yarı rakip çok kısa süre baskı yapar gibi oldu, elli yedinci dakikada kornerden gelen top sekti, arkada rakip oyuncu kaleye tamamladı. Rakibin yorulduğunu hissettiğimiz dakikalarda oyuna çok fazla etki edemedik, hiç pozisyonları yok dediğimiz bir anda da rakip öne geçti. Çok rahat üç puanı alabileceğimiz bir maçtan puansız ayrılıyoruz, gerçekten çok üzgünüz. Geçen hafta müthiş mücadele eden takımımız, deplasmanda üç puanı alan takımımızın bu hafta iç sahada taraftarlarıyla birlikte kazanması gerekiyordu. Gerçekten bu tür maçları çok az oynarsınız, biz de bu talihsizliği bugün yaşadık. Ben tribüne gelen tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum, takımım adına onlara galibiyeti yaşatamadığımız için özür diliyorum. Penaltı pozisyonuna gelirsek, bize çok uzaktı, pozisyonu bilemiyorum. Hakemlerin bugün öyle kötü bir yönetimi yoktu, hakemle ilgili olumsuz bir şey söyleyemem ama pozisyonu ben çok uzakta olduğum için yorumlayamam, ancak izlemem gerekiyor." dedi.
 

Bakmadan Geçme