• Haberler
  • Spor
  • Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel'den Önemli Açıklamalar! Transfer, Kamp Dönemi..

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel'den Önemli Açıklamalar! Transfer, Kamp Dönemi..

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor'da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, yapılacak olan transferler ile devam eden kamp dönemi hakkında açıklamalarda bulundu.

  • 668

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Fethiyespor, yeni sezon hazırlıklarını son sürat sürdürüyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, yapılacak olan transfer ile kamp süreci hakkında kamuoyunu bilgilendirecek açıklamalarda bulundu.

“YAPTIĞIMIZ TRANSFERLERİ YAKIN ZAMANDA TOPLU ŞEKİLDE AÇIKLAYACAĞIZ”
Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, transfer yapıldığını ve yakın zamanda açıklanacağını belirtti. Yaptığı açıklamada “Sezonun başlamasına yaklaşık 40 gün var. Biz birçok takımdan önce sezon başı hazırlıklarına başladık. Özellikle federasyonun 2 yıllık statüyü bizlere açıklamasından sonra bizler de bu planlamayı gençler üzerine kurarak takımda yaş ortalamasını düşürmeyi hedefledik ve bunu da şu gün itibariyle başardığımızı düşünüyoruz. Yaptığımız transferler var, bunu da yakın zamanda sizlerle paylaşacağız. Yönetim kurulumuz toplu bir açıklama yapmayı düşünüyor. Bu açıklamayı da sanıyorum ki hafta sonuna kadar yaparlar. 3 transfer ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Kulüp ekonomisine uyan oyuncuları da takıma dahil ettiğimizde çalışmalarımız tamamlanacak. Yapacağımız hazırlık maçlarında eksik olarak nitelendirdiğimiz mevki olur ise o bölgelere de transfer yapabiliriz. Telaş yapmıyoruz. Bu şekilde hareket etmemizin sebebi de astronomik transfer rakamları. 1-2 sezon öncesinden bu yana akla bile gelmeyecek rakamlar kamuoyunda dolaşıyor. Birkaç kulüp dışında 2 ve 3.ligde birçok takım çok yavaş hareket ediyor. Sözleşmeye rakam yazmak çok kolay. Fakat bu rakamları ödemek çok zor. Ben de teknik adam olarak kulübümün yapısına göre hareket etmek zorundayım” dedi.

İLK HAZIRLIK MAÇIMIZI KARTEPE’DE OYNAYACAĞIZ”
Fethiyespor’un kamp süreci devam ediyor. Bu konuyla ilgili konuşan Dinçel, “Bu dönemde Kartepe’ye gitmeden önce hazırlık maçı yapmayı planladık. Biz yakın şehirlerdeki takımlarla maç yapmayı planlamıştık ama olumlu dönüş olmayınca şuan itibariyle bu dönemde hazırlık maçı planlayıp yapamıyoruz. İlk hazırlık maçını Kartepe’de oynayacağız. Kartepe’den geldikten sonra Fethiye’de 2 hazırlık maçı planladık. Bir tanesini Muğlaspor ile oynayacağız ve taraftarlarımız takımımızı görebilecek. Kartepe’deki maçı da sizlere kamuoyuna bildireceğiz. Bizim 31 Temmuz’da Kartepe’de kampımız başlıyor, 15 Ağustos’ta kampımız bitecek. Burada 5 hazırlık maçı yapmayı planladık. Rakipler büyük ölçü de belli oldu” ifadelerine yer verdi.
 

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme