• Haberler
  • Spor
  • Fethiyespor Teknik Direktörü Dinçel, 'Fethiyespor Ulaşmak İstediği Yere Gelecek'

Fethiyespor Teknik Direktörü Dinçel, 'Fethiyespor Ulaşmak İstediği Yere Gelecek'

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 2.Hafta müsabakasında konuk olduğu Tuzlaspor'a 2-0 mağlup oldu. Mücadelenin ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.

  • 254
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiyespor Teknik Direktörü Dinçel, 'Fethiyespor Ulaşmak İstediği Yere Gelecek'

“RAKİBİ YAKALAMAYA ÇALIŞTIK, YAKALAYAMADIK VE MAĞLUP OLDUK”

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Tuzlaspor mağlubiyeti hakkında konuştu. Dinçel, “Bugün itibariyle Ligin 2. Haftasını bitirmiş durumdayız. İstediğimiz gibi ilk 2 haftayı geçiremedik. Tabii ilk hafta oynadığımız Kastamonu maçı, ligin hedefli takımlarından biriyle oynandı. Zaman zaman maçın içerisinde inanılmaz pozisyonlar yaşandı. Öne geçtik, geriye düştük. Rakibi yakaladık ama son bölümde maalesef mağlup olduk. Ligin 2. Haftasında Tuzlaspor deplasmanına gittik. İlk 30 dakika içerisinde rakibe hiç pozisyon vermeden yakaladığımız pozisyonları değerlendiremeden geçtik. Fakat yaşadığımız bir bölgede ciddi sakatlık sonrası zorunlu oyuncu değişikliğinden sonra oyun formatımız bayağı değişti. Ve maçta ki etki yüzdemiz düştü. İkinci yarıda geriye düştük. Rakibi yakalamaya çalıştık ama yakalayamadık. Maçın son bölümünde de gol attığımız dediğimiz bir pozisyonda maalesef geri dönüşünde bir gol yedik ve mağlup olduk” 

“FETHİYESPOR, ULAŞMAK İSTEDİĞİ YERE GELECEK”

Açıklamalarında devam eden Dinçel, “Bu gün itibaren deplasmanda oynayacağımız İskenderun maçı için hazırlıklara başladık. Belki dışarıdan bakıldığında 2 haftadır yenilen, puan alamayan bir Fethiyespor gibi yorumlanabilir ama Fethiyespor taraftarları rahat olsun. Fethiyespor, doğru yolda, iyi yolda ve ileride ulaşmak istediği yere gelecek. İyi bir takım oluşturduğumuza inanıyoruz. Fethiyespor’un geleceğine yönelik bu sene çok sağlam temeller attığımıza inanıyoruz. Belki bu ilk iki hafta da zorlu diyebileceğimiz maçlar sonrasında da transfer devam ettiği için bariz anlamda sıkıntı yaşayacağımız bölgelere de bu süreçte gerekli takviyeleri yaptık, son iki güne de yapmaya devam edeceğiz”

“BERKAY CAN DEĞİRMENCİOĞLU FETHİYESPOR’DA!”

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Fethiyespor, son olarak Amed SF forması giyen 31 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu Berkay Can Değirmencioğlu ile anlaşmaya vardı. Bu konu ile ilgili konuşan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Biz takımımıza Berkay Can Değirmencioğlu’ nu aldık. Tecrübeli, takımımıza katkı sağlayacak bir stoper. Hücum için bir arkadaşımız daha gelecek. Bu sene yapılanmayı maddi, manevi her şeyi hesaba katarak kombine ettik. Ama ne olursa olsun sezon sonunda Fethiyespor’un ligi nerede kapatacağını herkes görecek”

“KALECİ HALİL KAŞLI EN DOĞRU KARARI VERECEKTİR, NURETTİN ÇAKIR HAZIR OLDUĞUNDA SAHADA OLACAK”

Fethiyespor’da kaleci Halil Kaşlı konusu ve Nurettin Çakır’ın sakatlığı hakkında “Kaleci Halil, Fethiyespor’un yetiştirdiği bir kaleci. Tecrübe kazanması için 2 farklı takıma transfer ettik. Olgunlaşıp, tecrübe kazanınca Fethiyespor’ a geri döndü. Hazırlık maçlarında performansı da iyi olduğu için kaleyi ona emanet ettik. Talihsiz bir maç oynadı. Şimdi biz Federasyona Cuma günü A takımının 25 kişilik bir listesini vermek durumundayız. Bu liste 2025 Ocak ayına kadar değişmeyecek. Burada 2 yaşı büyük kaleci, 1 tane de genç kaleci isteniyor. Biz de 4 kaleci var. Halil, Anıl ve Arda var. Statüden dolayı kalecilerimizden biri başka yerde olacak maalesef. Halil, için bizi arayan takımlar oldu, en doğru kararı verecektir. Nurettin, aybaşında takım ile çalışmalara başlayacak. Bireysel çalışmaları bitirdi. Bedensel ve zihinsel hazır olduğuna inandığımız zaman sahada olacak” 

“HAKEMLER DAHA CESUR OLMALI”

Hakem hatalarından dolayı konuşan Dinçel, “Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum. Doğru ya da yanlış karar ile alakalı ama Kaan hala koltuk değneği ile geziyor. Belki izlemişsinizdir, bir tabir vardır. “Kör olsa görür” dediğimiz. Ne orta hakem ne de yan hakem penaltı vermedi. Ne yapabiliriz. Hakemlerin cesur olması lazım. Yoksa sahaya çıkmayacaksın.  Alt liglerde oynayan takımların 25 kişisi de üst düzey oyuncu değil. Alternatifi onlarda var ama bizim gibi takımlar zor durumda kalıyor. Bizim her oyuncumuz değerli. Küfür yok, hakaret yok kırmızı veriyorsun”

Ayrıca Selahaddin Dinçel, Tuzlaspor maçında sakatlanan forvet oyuncusu Mehmet Kaan Türkmen’in İskenderunspor karşısında oynama ihtimalinin yüzde 5 olduğunu söyledi.
 

Bakmadan Geçme