Fethiyespor Tecrübeli Teknik Direktör Selahattin Dinçel ile anlaştı

3. Lig 2. Grupta geçtiğimiz yıl şampiyon olmak için mücadele eden ancak yarı final ikinci maçında elenen Fethiyespor, bu yıl şampiyonluk için yeniden kolları sıvadı. Fethiyespor Teknik Direktör olarak pek çok takımı şampiyon yapan tecrübeli isimlerden Selahattin Dinçel ile prensipte anlaştı. 

  • 4589
Fethiyespor Tecrübeli Teknik Direktör Selahattin Dinçel ile anlaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz yıl Erokspor’u çalıştıran ve pek çok takıma şampiyonluk yaşatan Teknik Direktör Selahattin Dinçel’in geçtiğimiz günlerde Fethiye’de Başkan Esat Bakırcı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte prensipte anlaştığı öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın 2 yıllık sözleşme imzalayacağı ve Fethiyespor’un şampiyon olması için mevcut kadroya yeni takviyeler yaptıracağı öğrenildi. Bu sezon “ya şampiyonluk, ya şampiyonluk” parolası ile ligde mücadele etmeyi düşünen ve planlayan Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, Dinçel’le özlenen şampiyonluğa ulaşılıp, 2. Lige çıkmak için yol haritasını ortaya koydukları öğrenildi. 
HANGİ TAKIMLARDA ÇALIŞTI
Teknik direktör Selahattin Dinçel, geçtiğimiz sezon Erokspor Futbol Kulübü A.Ş çalıştırırken,  Kocaelispor, Diyarbekir Spor A.Ş., Kırşehir Belediye Spor, Pazarspor, Menemenspor A.Ş. , Turgutluspor, Sarayköy 1926 Futbol Kulübü, Bergama, Aydınspor, Torbalıspor, Denizli Belediyespor Menemen Belediye, Pazarspor, Kırşehir Belediyespor’u çalıştırmıştı. 
BAŞARILARI 
2009-2010: Torbalıspor ile kademe grubunu lider bitirdi, Play-Off’a kaldı.
2012-2013: Aydınspor’u lider yapıp 2. Lig’e çıkardı.
2013-2014: Bergama Belediyespor ile Play-Off oynadı.
2014-2015: Denizli Belediye ile Play-Off oynadı.
2015-2016: Menemen Belediye ile 2 puan ile Play-Off’u kaçırdı.
2017-2018: Pazarspor’da görev aldı.
2018-2019: Kırşehir Belediyespor ile grup liderliği ile şampiyonluk yaşadı ve takımı 2. Lig’e çıkardı.
    
 

Bakmadan Geçme