Fethiyespor Taraftarlar Derneği, Barbunn Bistro'da iftar programı düzenledi

On bir ayın sultanı Ramazan ayı devam ederken Fethiyespor Taraftarlar Derneği tarafından Barbunn Cafe Bistro'da iftar programı düzenlendi. 

  • 489

Fethiyespor Taraftarlar Derneği, Barbunn Bistro'da iftar programı düzenledi

Üç aylar içerisinde bulunan ve İslam âleminde ayrı bir yeri olan on bir ayın sultanı Ramazan ayı devam ederken Fethiyespor Taraftarlar Derneği tarafından Barbunn Cafe Bistro’da iftar programı düzenlendi. Programa Fethiyespor Teknik Direktörü Selehaddin Dinçel de katıldı.
Sohbet havasında geçen programda Fethiyespor ile ilgili istişareler yapıldı. Akabinde, Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Hırçın ve yardımcısı Alper Samurkaş açıklamada bulundu.

Fethiyespor Taraftarlar Derneği, Barbunn Bistro'da iftar programı düzenledi

“Fethiyespor’un genel değerlendirmesini yaptık”
Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Hırçın, “Fethiyespor Taraftarlar Derneği olarak yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte iftar yemeğinde buluşmak istedik. Fethiyespor’un genel değerlendirmesini yaptık. Fethiyespor’u üst sıralara taşımak için üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız. İnşallah ligi iyi bir yerde bitirip gelecek sene iyi transferler ile üst sıralarda yer alacağız.”

“Güzel bir organizasyon oldu”
Fethiyespor Taraftarlar Derneği Yardımcısı Alper Samukaş, “Birlik ve beraberlik olması için iftar yemeği düzenledik. Güzel bir organizasyon oldu. Fethiyespor hakkında değerlendirmeler yaptık. İnşallah bu programı geleneksel hale getireceğiz.”

Bakmadan Geçme