Fethiyespor son maçını kazanmak istiyor

3. lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor'un, Ağrı 1970 deplasmanından 1 puanla dönerek, ligde 2. Sıra için umutlandı. Playoff'u garantileyen lacivert-beyazlılar ligde son maçını Atlas Maden Çengelköyspor ile karşılaşacak. Kart cezalısı Tahir'in dışında, testi pozitif çıkan Alihan ve hafif sakat Yakup ve Mert Özmen'in dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Cumartesi günü saat 15.00'da Fethiye Şehir Stadında oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına başladıklarını belirten Teknik Direktör Enver Ataçoçuğu, 'evimizdeki son maçımızı da kazanıp, playofflara moralli başlamak istiyoruz' dedi. 

  • 1165
Fethiyespor son maçını kazanmak istiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ligde playoff’u garantileyen Fethiyespor evinde oynayacağı son maçı olan Atlas Maden Çengelköyspor maçını kazanıp, rakiplerinin durumuna göre ligi 2. Tamamlamak istiyor. Teknik Direktör Enver Ataçocuğu yönetiminde son maçı kazanmak isteyen Fethiyespor’da hasta ve sakat oyuncularının durumu son anda belli olacak. Ağrı 1970 deplasmanından 1 puanla dönen Fethiyespor, Atlas Maden Çengelköyspor maçına ideal kadroyla çıkmak istiyor. 

Fethiyespor Teknik Direktörü Enver Ataçoçuğu, “Ağrı maçında bazı oyuncularımızı dinlendirme kararı aldık. Cezalı oyuncumuz, korona olan Alihan vardı. Daha çok genç ağırlıklı oyuncularımızla maça çıktık. Zaten planımızda gençlerle maça çıkmaktı. Maçta gençler istediğimiz ellerinden gelen her şeyi yaptı. Farkla kazanabileceğimiz bir maçtı. Zaten kazanmak için sahaya çıktık. 6-7 tane net pozisyonumuz vardı. Özellikle 80. Ve 90. Dakikada yüzde 100’lük 3 tane golümüz ve son dakikalarda verilmeyen bir penaltımız vardı. Genel anlamda oynanan oyundan çok memnun kaldım. İnşallah gençlerimiz bu şekilde devam eder. Playoffda da gençlerimizden en iyi şekilde yararlanacağız. Yorucu bir yolculuktan döndüğümüz için dün izin verdik. Sabaha karşı 04.00 sıralarında geldik. Dün izin verdik. Bugün saat 15.00’da antrenmanımız var. Çengelköyspor için çok önemli bir maç ligde kalma adına son maçını oynayacak. Bizim içinde önemli. Playoffda mücadele edeceğimiz en iyi kadromuzla maça çıkıp, ufak tefek eksiklerimizi gidereceğiz. İnşallah hem iyi bir oyun hem de galibiyetle playofflara iyi bir moralle başlamış oluruz. Alihan’ın karantinası Çarşamba günü bitiyor. İnşallah testi negatif çıkarsa Alihan’da bizlerle beraber olacak. Tahir sarı kart cezalısı durumuna düştü. Hafif sakatlığı olan Yakup ve Mert Özmen var. Onlarında gidişatı iyi diye düşünüyorum. İnşallah maçlarda hep beraber olacağız. Playofflarla ilgili net bir yazı gelmedi. Ama muhtemelen Perşembe, Cuma ve Cumartesi olabileceğini düşünüyorum. 2 maç üzerinden oynanacağı için, maçların haftaya başlayacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Fethiyespor son maçını kazanmak istiyor
Fethiyespor son maçını kazanmak istiyor
Fethiyespor son maçını kazanmak istiyor
Fethiyespor son maçını kazanmak istiyor
Fethiyespor son maçını kazanmak istiyor
Fethiyespor son maçını kazanmak istiyor

Bakmadan Geçme