Fethiyespor seri yakaladı 

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor Belediye Derincespor, Ofspor ve Büyükçekmece Tepecikspor galibiyetlerinin ardından yakaladığı seriyi devam ettirmek istiyor

  • 1012
Fethiyespor seri yakaladı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Deplasmanda Anıl Gir’in attığı golle Büyükçekmece Tepecikspor’u 1-0 yenen Fethiyespor’da yüzler gülüyor. Karşılaşma sonrası kendilerini destekleyen yaklaşık 50 kişilik taraftar grubuna koşan Fethiyespor’da bu hafta Kozanspor’u da yenerek üst sıralara iyice yerleşmek düşüncesi hakim. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, “Rakiplerimizden Esenler Erokspor ve Turgutluspor’un kaybettiği bu önemli haftada deplasmandan 3 puanla dönmek bizi ligin üst sıralarına ortak etti” ifadelerini kullandı. 

Teknik Direktör Mustafa Ceviz galibiyetin ardından yaptığı açıklamada, “Kendi sahasında hiç kaybetmeyen, sentetik sahasının avantajını iyi kullanan Tepecikspor’a karşı iyi mücadele ederek, kazanmasını bildik. Oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi. Ceviz, “Özellikle girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik, ikinci golü bulup daha rahat maç çıkarabilirdik. Her şeye rağmen maçı 3 puan ile bitirmesini bildik. Rakiplerimizden Erokspor ve Turgutluspor’un kaybettiği bu önemli haftada deplasmandan 3 puanla dönmek bizi ligin üst sıralarına ortak etti. Biz içeride bu hafta Kozanspor’u yenerek bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Karşılaşmada ilk yarı bitince Erdi üst adalesinde problem yaşadığını söyledi. Yerine Hüseyin’i aldık. Hüseyin sarı kart görünce kart cezalısı durumuna düştü. Pazartesi gününü dinlenerek geçirip, Salı gününden itibaren çalışmalara devam edeceğiz. Bu arada oynadığımız Büyükçekmece Tepecikspor takımı maçı kazansaydı, play-offu hedefliyordu. Fethiyespor olarak kazandığımız için mutluyuz. Galibiyeti camiamıza hediye ediyoruz” diye konuştu. 

Haber/Erdoğan KARAGÖZ

  

Bakmadan Geçme