Fethiyespor şampiyonluğu kovalayacak

3. Lig 2. Grup'ta zirve mücadelesini sürdüren Fethiyespor, Ceyhanspor önünde 3 puanı 3-0'lık galibiyetle alırken lacivert beyazlıların şampiyonluğu kovalamaya devam edeceği bildirildi. Başkan Esat Bakırcı, 'Tüm maçlarımızı galibiyetle kapatmak istiyoruz' derken, Teknik Direktör Bahri Kaya da 'Heyecanımızı ne kadar yüksek tutarsak, sonuca o kadar daha kolay ulaşacağız' ifadelerini kullandı. 

  • 1258
Fethiyespor şampiyonluğu kovalayacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’un evinde Ceyhanspor’u 3-0 yenerek Belediye Kütahyaspor’un ardından 47 puan ile ligde ikinci sıraya yükselirken; lacivert beyazlıların şampiyonluğu son maça kadar kovalamaya devam edeceği öğrenildi. Teknik Direktör Bahri Kaya yönetiminde evindeki ilk maçında galibiyet alınması, camiayı sevindirdi. Anıl Gir, Ali Han ve Fatih’in attığı gollerle maçı 3-0 kazanan Fethiyspor’da; Kahta 02 Spor maçı hazırlıkları da başladı. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı takımı gönülden destekleyen taraftarlara teşekkür etti. Bakırcı, “Ceyhanspor maçını kazandığımız için çok mutluyuz. Rakiplerimizin ne yaptığına değil, kendi sonuçlarımıza bakıyoruz. Kalan tüm maçlarımızı galibiyet ile kapatmak istiyoruz. Bugün de erken gelen bir gol ile 3-0 kazandık. Futbolcularımızı kutluyorum. Fethiyespor’u seyircisiz bu maçta gönülden destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 

OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM 
Fethiyespor Teknik Direktörü Bahri Kaya açıklamasında, “Fethiye’deki ilk maçım olduğu için çok heyecanlıydım. Bu maç için uzun süredir çalışıyorduk. Çok büyük sorumluluğum vardı. Zaman zaman mükemmel oynadık ama bazı hayal kırıklıkları yaşadığım da oldu. Bunlar takım olamamanın verdiği sıkıntılardı. Yavaş yavaş bunları telafi edebilecek bir durumdayız. Oyuncu arkadaşlarıma çok güveniyorum. Bazı oyuncuları da yeni yeni oynatarak tanıyorum. Bugüne kadar hiç oynatmadığım oyuncularım vardı. Bu yüzden benim içinde biraz deneme yanılma metodu gibi oldu. Her geçen gün daha iyiye gidebilecek bir takıma sahibiz. Futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum. İkinci yarı çok gol kaçırdık. Bu sezon yönetimin büyük beklentileri var. Hedefimiz bu anlamda üstlendiğimiz sorumluluğu yerine getirmek. Bu anlamda Ceyhanspor maçını gol yemeden kazanmamız lazımdı. Bunu başardığımız için sporcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Heyecanımızı ne kadar yüksek tutarsak, sonuca o kadar daha kolay ulaşacağız. Aynı heyecan ve futbolcuların temposuyla galibiyetlerimize devam etmek istiyoruz. Önümüzde Kahta ve İskenderun gibi uzak deplasmanlar var. Ama bu girdaptan çıkarabileceğimiz oyuncu grubuna sahibim” diye konuştu. 

Fethiyespor şampiyonluğu kovalayacak
Fethiyespor şampiyonluğu kovalayacak

Bakmadan Geçme