FETHİYESPOR, ROTAYI AĞRI 1970 MAÇINA ÇEVİRDİ

3. Lig 2. Grup'ta 2 maçta 3 puan toplayan Fethiyespor, kupada 2. turu Kızılcabölükspor'u 3-2 yenerek atlarken, lacivert beyazlılar rotayı Pazar günü oynayacakları Ağrı 1970 maçına çevirdi. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, ''Lig kolay değil. Kupa galibiyeti morali ile çıkacağımız Ağrı Spor maçını taraftarlarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz'' dedi. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ise ''Kupada tur atladık da, kulüpte tur atlayamadık. İki ayrı bankadan 110 bin TL daha icra geldi'' ifadelerini kullandı.

  • 901
FETHİYESPOR, ROTAYI AĞRI 1970 MAÇINA ÇEVİRDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kızılcabölükspor'u Metin ve Enes'in penaltılardan ve Anıl Arıcıoğlu'nun attığı gollerle 3-2 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupasında bir üst tura yükselen Fethiyespor, Pazar günü evinde ağırlayacağı Ağrı 1970 maçını beklemeye başladı. Bu maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde sürdüren Fethiyespor, Pazar günü saat 19:00'da Fethiye Şehir Stadında oynanacak karşılaşmayı taraftarlarının desteği ile kazanmak istiyor. Kızılcabölükspor maçının ardından değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Mustafa Ceviz, galibiyetten dolayı genç oyuncularını tebrik etti. Ceviz; ''Maça çıkarken sahada 22 yaş ortalaması ile oynayan Fethiyespor vardı. Belki uzun yıllardan beri Fethiyespor yaş ortalaması genç oyuncularla ilk kez bir aradaydı. İyi mücadele etti. Sezon başı takımımızı kurarken, hem tecrübeli hem genç oyuncuları aldık. Ben daha oturmuş bir Kızılcabölük takımına karşı üstün oynadığımızı düşünüyorum. 2. yarının 65-80 dakikaları arasında rakip biraz daha iyi göründü. Biz özellikle bulduğumuz gollerle moral bulduk. Maçı galibiyetle bitirmesini bildik. Sahada iyi bir hakem vardı. Gece maçı olmasına rağmen taraftarımız azdı. Tribünler daha iyi dolsa 12. adam gücü olsaydı, iyi olurdu. Pazar günü Ağrı maçımız var. Lig kolay değil, bu moralle çıkacağımız maçı taraftarlarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz. Ligde bütün takımlar güçlü olmaya çalışıyor. Ben 3. liglerin çok zorlu birlik olduğunu söyleyebilirim. Kupada 2. turu geçmemiz bizim için iyi oldu. İnşallah kupada iyi bir rakiple eşleşiriz. Gidebildiğimiz yere kadar gideriz. Genç oyuncular için de bu maç iyi oldu. Lig maçlarında süre alamayan, takıma geç katılan oyuncularımızı görme fırsatı bulduk. Derli toplu, disiplinli Fethiyespor'un hedefleri doğrultusunda iyi maçlar oynamak istiyoruz'' dedi.
''ÖNCE KULÜBÜ KURTARACAĞIZ''
Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ise ''Kupada tur atladık ama bizim için kulüpte tur atlamak önemli'' dedi. Bakırcı; Fethiyespor takımının bir yere gelebileceğini, ama her gün icra gelen bir kulübe bugün yine 2 icra takibinin geldiğini belirtip; ''İşte, bunlarla uğraşıyoruz. Hem takımımızın bir yerlere gelmesini istiyoruz, hem de eski yönetimin bıraktığı icralarla boğuşuyoruz. Önce kulübümüzü kurtaracağız. Bu nedenle herkesi kulübe destek olmaya davet ediyorum. Ben takım arkadaşlarım, yöneticilerimiz ve sporcularımıza güveniyorum. Futbolcuları, yönetici arkadaşlarla moral, motivasyon olarak karşılaşmalara hazırlamaya çalışıyoruz. Yönetici arkadaşlar ve futbolcular ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. Herkesten kulübümüze destek bekliyorum. Bugün bir banka şubesinden 50, diğer banka şubesinden 60 bin TL'nin üzerinde iki ayrı icra takibi geldi. Herkes nelerle uğraştığımızı bilsin'' diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme