Fethiyespor pusuda bekliyor

3. Lig 2. Grup'ta Perşembe günü Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak Fethiyespor-Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasını İstanbul bölgesinden Can Cengiz yönetecek.

  • 1689
Fethiyespor pusuda bekliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’da Darıca Gençlerbirliği maçı öncesinde kırmızı kart cezalısı Tahir Kurtuluş, sarı kart cezalısı kaptan Sabri Turgut, sakatlığı devam eden Anıl Arıcıoğlu’nun dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Darıca Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlayan lacivert beyazlılar; tesislerinde kampa çekilirken Teknik Direktör Mesut Toros, galibiyetten başka düşüncelerinin bulunmadığını ifade etti. 

Fethiye Şehir Stadı’nda Perşembe günü saat 13.00’te oynanacak maçı İstanbul bölgesi hakemlerinden Can Cengiz yönetecek olup; yardımcılıklarını Edirne bölgesinden Anıl Küçükkaraca ile Kırklareli bölgesinden Tahir Yalçın yapacak. Ev sahibi Fethiyespor’un maça  
Serkan, Berkay, Mert, Sacit, Harun, Cemal, Fatih, Hayrullah, Anıl Gir, Ali Han ve Yakup on biri ile çıkması bekleniyor. Darıca Gençlerbirliği ise Alper, Berat, Baha, Alperen, Erdem, Onuray, Metin, Yusuf, Furkan, Fahrettin ve Nebi on biriyle maça çıkması bekleniyor. 28 puanla 4. sırada yer alan konuk takım karşısında galibiyete odaklandıklarını söyleyen Teknik Direktör Mesut Toros, “İkinci yarının ilk iç saha maçını Darıca Gençlerbirliği ile oynayacağız. Dirençli ve temposu düşmeyen bir takım. Oyun disiplininden kopmuyorlar. Genç ve yetenekli oyuncuları var. İçerideki performansımız belli. Oyuncularımıza güveniyoruz. Bu maça iyi hazırlandık ve galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz” dedi. 

Bakmadan Geçme