Fethiyespor, oldukça havalı

3.Lig 2. grupta mücadele eden Fethiyespor pazar günü evinde ağırlayacağı Kozanspor karşılaşmasının hazırlıklarını çift kale antrenman maçı ile sürdürdü. Fethiyespor'da sakatlığı devam eden Erdi Bakırcı düz koşu yaparken, antrenmanı Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ile profesyonel şube sorumlusu Cem Tufan birlikte izledi.

  • 1372
Fethiyespor, oldukça havalı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor Kozanspor maçı hazırlıklarını sürdürürken savunma oyuncusu Erdi Bakırcı’nın sakatlığı teknik kadroyu düşündürüyor. Teknik ve taktik ağırlıklı çift kale antrenman maçı ile kozanspor maçının provasını yapan lacivert beyazlı futbolcular kendi evi ve seyircisi önünde haftayı güzel futbol ve galibiyet ile kapatmak istediklerini söylediler. Fethiyespor’un antrenmanını BaşkanEsat Bakırcı ile profesyonel şube sorumlusu Cem Tufan birlikte izlerken az sayıda taraftarda izledi. Antrenman sonunda dar alanda pas ve kaleye şut çalışması yapan futbolcular oldukça hırslı gözüktü. Teknik direktör Mustafa Ceviz yönetiminde yaklaşık 2 saat süren antrenman sonrası kaptan Sabri Turgut ‘10 Kasım günü oynayacağımız Kozanspor maçını kazanıp galibiyeti Ata’mıza armağan edeceğiz. İyi bir çıkış yakaladık. Bu seriyi en iyi şekilde galibiyetlerle devam ettireceğiz. Pazar günü tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz’ dedi. 
Takımın golcülerinden Halil İbrahim Cenik ise ‘Takımın havası gayet iyi. Üç haftadır kazanıyoruz. Kazanmaya devam edeceğiz. Taraftarlarımızın desteği ile Kozanspor’u yenmek istiyoruz ve ilk yarı her maçı kazanıp devreye lider girmek istiyoruz’ ifadelerini kullandı. 
Takımın bir başka golcüsü Turgay An ise ‘Deplasmanda yine kazanmasını bildik. Futbolcu arkadaşlarla iyi bir hava yakaladık. Bu çıkışı sürdürmek istiyoruz. Şu anda Kozanspor maçına odaklandık. Bu tribünleri taraftarlarımız doldurursa ve desteklerini esirgemezlerse güzel futbol ve sonuçla kazanacağız’ dedi. 
Daha önceki yıllarda Kozanspor forması giyen İbrahim Ethem Sevinç ise ''Kazanmak için sahaya çıkacağız. Hocam nerde görev verirse o mevkide Fethiyespor’un başarısı için çaba göstereceğim. Bizler profesyonel oyuncuyuz. Fehiyespor iyi bir çıkış yakaladı. Bu havayı ilk yarının sonuna kadar taşımak istiyoruz'' diye konuştu. 
 

Fethiyespor, oldukça havalı
Fethiyespor, oldukça havalı
Fethiyespor, oldukça havalı
Fethiyespor, oldukça havalı
Fethiyespor, oldukça havalı
Fethiyespor, oldukça havalı

Bakmadan Geçme