Fethiyespor oksijen depoluyor

3. Lig 2. Grup hazırlıklarını Afyon'da sürdüren Fethiyespor, oksijen depoluyor. Afyonkarahisar'da Oruçoğlu Tesisleri'nde kampa giren lacivert beyazlılar, günde çift idman yapıyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, 'Bu kampta önceliğimiz takım ruhunu oluşturmak, lige kadar tüm eksiklerimizi tamamlamak' dedi.

  • 934
Fethiyespor oksijen depoluyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’un Afyonkarahisar kampı başladı. Teknik Direktör Mustafa Ceviz ve 25 futbolcunun yer aldığı kampta lacivert beyazlılar oksijen depoluyor. Günü çift idmanla geçiren Fethiyespor, hazırlık maçı görüşmelerini sürdürüyor. Bu yıl yepyeni bir takım kuran Fethiyespor’da futbolcuların kısa sürede kaynaşmaları teknik kadro ve yöneticileri oldukça sevindirdi. Oruçoğlu Tesisleri’ndeki idmanlar oldukça sert ve neşeli geçiyor.

 

Teknik Direktör Mustafa Ceviz kampın ilk gününü değerlendirerek, “Sıfırdan yepyeni bir takım kurduk. Fethiye’nin dokusuna uygun, coşkuyu arttıracak takım oyununu sahaya uygulayacak Fethiyespor oluşturduk. Kampın ilk günü son derece uyumlu bir çalışma şeklinde geçti. Futbolcularla takımımız adına çok çalışacağız. Kırmızı çizgim olan sevgi ortamını öncellikle olarak yerleştireceğiz. Kampın Fethiye’deki ilk bölümünde futbolcuların istekli olması ve adaptasyonları bizi mutlu etti. Afyon’da ise birinci önceliğimiz taktik ve teknik ağırlıklı oyun planımızı yerleştirmek olacak. Hazırlık maçları ile lige kadar hazır olacağız. 4 hazırlık maçı yaparak, Afyon kampını tamamlayacağız” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme