Fethiyespor, Of'u gözüne kestirdi

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Belediye Derincespor galibiyetinin ardından Cumartesi günü saat 19.00'da Fethiye Şehir Stadı'nda ağırlayacağı Ofspor'u yenerek bir galibiyet serisini başlatmak istiyor.

  • 1021
Fethiyespor, Of'u gözüne kestirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, Ofspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını son ter idmanı ile tamamlayacak. Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde Ofspor maçı hazırlıklarını son aşamaya getiren lacivert beyazlılar da hedef 3 puan. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, teknik ve taktik ağırlıklı çalışmanın ardından futbolcularına Ofspor takımı oyuncuları hakkında analiz yapıp; galibiyete ulaşabilme yollarını anlattı. Futbolcularını saha ortasında sık sık toplayıp, yapılan hataların tekrarlanmamasını isteyen Ceviz; Erokspor ve Ağrı karşılaşmalarındaki performansa dönülmesini istedi. Futbolcularını bir bir öven tecrübeli teknik adam özellikle forvet oyuncularına buldukları pozisyonları golle sonuçlandırmalarını istedi. Fethiyespor, Ofspor karşılaşmasını Hatay bölgesinden Deniz Kükrek yönetecek olup, yardımcılıklarını aynı bölgeden Ömer Yüzer ile Mersin bölgesinden Ferhat Çalar yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Hatay bölgesinden Erhan Kaya. 
Fethiyespor’da sarı kart cezalısı Sabri Turgut karşılaşmada forma giyemeyecek. Sabri Turgut’un görev alanında Mert Özmen ya da Serhat Keskinsoy’un görev alması beklenirken Fethiyespor’un sahaya Serkan, Hüseyin, Mert Özmen, Erdi Bakırcı, İbrahim Ethem Sevinç, Mert Caymaz, Cemal Şener, Anıl Gir, Halil İbrahim Cenik ve Anıl Arıcıoğlu on biri ile çıkması bekleniyor. Konuk Ofspor’un ise sahaya PhilippAngeler, Buğrahan, Ziya, Çağatay, Furkan, Talha, Bülent Kalecikli, Eren Görür, Mustafa, İsmail ve Arif on biri ile çıkması bekleniyor. Fethiyespor Profesyonel Şube Sorumlusu Cem Tufan, “Belediye Derincespor galibiyetinin ardından evimizdeki gol suskunluğunu taraftarlarımızın desteği ile bozmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı ve sporseverleri karşılaşmaya bekliyoruz. Bu evimizdeki son gece maçımız. 12. güç olan taraftarlarımızla evimizde bu maçı da kazanmak istiyoruz” dedi. 

Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz de “Hazırlıklarımızı tamamladık. 3 puana odaklandık. Görev alacak olan oyuncularımız maçın bir an önce başlamasını istiyor. Kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz” dedi. 
 

Bakmadan Geçme