Fethiyespor Nazilli'ye bileniyor

3. Lig 2. Grup'ta karşılaşmaların perdesi Pazar günü açılıyor. Fethiyespor erken derbide Nazilli Belediyespor'u ağırlayacak. Hasan Şermet yönetimindeki Nazilli Belediyespor, çok iyi transferler yaparken Fethiyespor da geçen yılki kadrosuna güveniyor. Pazar günü Fethiye'de saat 19.00'da Şehir Stadı'nda korona virüsü tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Fethiyespor'da Feyzullah Güneş'in sakat olduğu bildirildi. Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, 'Maç seyircisiz oynanacak. Taraftarlarımızın yürekleri bizde olsun. Dualarını bekliyoruz' dedi.

  • 1514
Fethiyespor Nazilli'ye bileniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor sezonun ilk karşılaşmasını evinde Nazilli Belediyespor ile yapacak. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde hazırlıklarını devam ettiren lacivert beyazlılarda Feyzullah Güneş’in sakatlığının dışında olumsuzluk bulunmuyor. Nazilli Belediyespor da Murat Can Bölükbaşı, Mehmet Akif Şerifoğlu, Hasan Demir gibi oyuncuları renklerine katarken; Teknik Direktör Hasan Şermet’in talebeleri deplasmanda ilk maçı kazanıp gülmek isteklerini ifade ettiler. 

Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, Afyonkarahisar kampının verimli geçtiğini belirterek; Nazilli Belediyespor maçına odaklandıklarını söyledi. Toros, “3 haftalık tempolu çalışmanın ardından maçlar başlıyor. Pandemiye rağmen iyi çalıştık. Pazar gününü bekliyoruz. Karşılaşma seyircisiz oynanacak. Taraftarlarımızın kalpleri, yürekleri bizde olsun. Ruhları bizimle olsun. Maça gelmeseler de o ruh ile büyük bir sinerji yaratalım. Alnımızın akıyla hem bu ilk maçtan hem de yarıştan başarılı çıkalım. Yan bağlarında darbeye dayalı olarak sakatlanan Feyzullah Güneş’ten başka eksik oyuncumuz yok” diye konuştu. 

Telefonla görüşlerini aldığımız Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Şermet ise “Lige hazırız. Ligin ilk maçı, iyi bir maç olacak. İyi hazırlanıyoruz. Eksiğimiz yok” ifadelerini kullandı. 

 
 

Fethiyespor Nazilli'ye bileniyor
Fethiyespor Nazilli'ye bileniyor
Yorumlar 2
Taraftar 16 Eylül 2020 14:00

NAZİLLİ BİZE 5 ATACAKMIŞ SAHAMIZA GÖMECEKLERMİŞ ÇİMLERE BİZİ ŞAMPİYONLUKLARINI İLAN ETMİŞLER HAYDİ ASLANLARIMIZ ŞU NAZİLLİNİN İYİ BİR OYUNLA DERS VERİN GÖNDERİN BAŞARILAR DİLİYORUZ

Adnan 15 Eylül 2020 23:54

FETHİYESPORLU FUTBOLCU ARKADAŞLARIMIZA SONSUZ GÜVENİYORUZ ELLERİNDEN GELEN MÜCADELEYİ VERCEKLER SONUNA KADAR YANLARINDAYIZ,KENDİNİ ŞİMDİDEN ŞAMPİYON İLAN EDEN GRUBU KÜÇÜMSEYEN ŞU NAZİLLİSPORA GEREKLİ DERSİ VERİN YETER BİZE HAYDİ FETHİYESPORUM...

Bakmadan Geçme