Fethiyespor, Muğlaspor'u 2-1 Mağlup Etti

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Fethiyespor ile TFF 3.Lig 2.Grup'ta mücadele edecek olan Muğlaspor, hazırlık maçında Fethiye Şehir Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele, 2-1 Fethiyespor'un üstünlüğü ile sonuçlandı.

  • 273

Fethiyespor, Muğlaspor'u 2-1 Mağlup Etti

TFF 2.Lig ve TFF 3.Lig’de sezonun başlamasına kısa bir zaman kala takımlar son hazırlıklarını yapıyor. TFF 2.Lig’de yeni sezon 1 Eylül’de, TFF 3.Lig’de yeni sezon 8 Eylül’de oynanacak maçlar ile başlayacak.

Fethiyespor, Muğlaspor'u 2-1 Mağlup Etti

Muğla ekiplerinden Muğlaspor TFF 3.Lig 2.Grup’ta, Fethiyespor ise TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek. İki ekip, dün akşam 19.00’da Fethiye Şehir Stadı’nda hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Fethiyespor, Muğlaspor'u 2-1 Mağlup Etti

Mücadele başlar başlamaz iki ekibin de istekli oyunu dikkat çekti. Fethiyespor’un yeni transferlerinden Mehmet Kaan Türkmen, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün hemen 3 dakika sonrasında ise Muğlaspor’da Cemal Kızılateş durumu 1-1’e getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda ise Fethiyespor’da yine yeni transferlerden genç oyuncu Efe Sayhan durumu 2-1’e getirdi ve maç bu skorla sona erdi.

Bakmadan Geçme