FETHİYESPOR MUCİZE PEŞİNDE

2.lig Kırmızı grupta Fethiyespor, 34. haftada Bandırma deplasmanında gözü kulağı Konya'dan gelecek sonuçta olup adeta bir mucize arayacak.

  • 796
FETHİYESPOR MUCİZE PEŞİNDE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2.lig kırmızı grupta Darıca Gençlerbirliği ile Tokatspor’un Lige veda etmesinin ardından 3’ncü takım kim olacak sorusu ligin son haftasında belirlenecek. Lige veda edecek 3. takım olmak istemeyen Fethiyespor, Bandırma deplasmanı hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta evinde Pendikspor'u 3-0 yenerek puanını 35’e yükselten ve Ligde 14’ncü sırada yer alan Fethiyespor, aynı puanla ligde 15’nci sırada bulanan Bandırmaspor deplasmanına gidecek. 34 puanla ligde 16’ncı sıradaki Konya Anadolu Selçukspor, evinde Şampiyon Menemen Belediyespor'u ağırlayacak. Ligde 5 mağlubiyet alarak 68 puanla şampiyon olan Menemen Belediyespor, Konya deplasmanında 1 puan çıkartırsa; Fethiyespor, Bandırma deplasmanında yenilmeden berabere kalırsa düşen takım Konya Anadolu Selçukspor olacak. Fethiye ve Bandırma ekipleri lige tutunacak.

Fethiyespor, Bandırmaspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde başladı. Fethiye Şehir Stadındaki antrenmana tüm futbolcular katılırken, lacivert beyazlılarda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

''MUCİZE YAŞAYACAK''
''Cumartesi günü Bandırma'da oynanacak karşılaşma final havasında geçecek” diyen Teknik Direktör Mustafa Ceviz “Fethiyespor son iki hafta şehir ile birlikte kenetlendi.Futbolcular çok iyi motive oluyor. İyi çalışıyoruz. Puan ya da puanlar çıkartıp ligde tutunmak istiyoruz. Oyuncularım işinin farkında. Fethiye'ye mutlu şekilde döneceğiz. Bu son maç final havasında geçecek. Fethiyespor, son hafta mucize yaşayacak. İnanın, Fethiye'de görev yaptığım yıllarda finallere alışığız. Fethiyespor'un ligde tutunması için rakiplerden gelecek sonucu da bekleyeceğiz ama biz öncelikle Bandırma'da kazanmak zorundayız” dedi.

''İPLER ELİMİZDE''
Fethiyespor Kaptanı Oktay Delibalta ise ''Final geldi. Çok stresli değiliz. İpler futbolcu olarak bizim elimizde. Bu son maça gidip alnımızın akıyla çıkacağız ve ligde tutunacağız. Son hafta mucize peşindeyiz. Bizler elimizden gayreti Fethiyespor için göstereceğiz. İnşallah ligde tutunan takım olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme