Fethiyespor, Mardin maçına 3 eksikle hazırlanıyor

3.Lig 3. Grup'ta en yakın rakibi Esenler Erokspor'un 3 puan önünde lider durumda bulunan Fethiyespor Pazar günü Saat 13'te deplasmanda karşılaşacağı Mardin 1969 Spor maçının hazırlıklarına 3 eksikle devam ediyor. Hafta sonu oynayacakları maç ile ilgili konuşan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel 'İnşallah bu deplasmandan istediğimiz sonucu alıp geri döneceğiz' dedi.

  • 741
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiyespor, Mardin maçına 3 eksikle hazırlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lider Fethiyespor Pazar günü saat 13’te karşılaşacağı Mardin 1969 Spor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Ligdeki oynadığı son 2 maçı kaybeden Fethiyespor  Mardin maçını mutlak kazanmak istiyor.En yakın rakibi Esenler Erokspor ile arasındaki puan farkı 3 puana kadar düşen lacivert beyazlılarda Serhan ve Serhat sakatlığı nedeni ile Özgür’de sarı kart cezası nedeni ile oynayamayacak.Eksikliklerine rağmen Mardin maçını kazanarak aradaki puan farkının daha da fazla kapanmasını istemeyen Fethiyespor yarın sabah 10’da uçak ile Mardin’e hareket edecek.
Hafta başından beri Mardin deplasmanı hazırlıklarına başladıklarını belirten Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel “Şuan çalışmalarımıza gayet iyi bir şekilde devam ediyoruz. Sezon sonu gerçekleştirmek istediğimiz bir hedefimiz var. Mardin maçı da önümüzdeki engellerden bir tanesi. İnşallah bu deplasmandan istediğimiz sonucu alıp geri döneceğiz. Özgür cezalı. Serhan ve Serhat sakat. Tedavileri devam ediyor. Şuan da 3 eksiğimiz var” dedi.
Haber

Bakmadan Geçme