FETHİYESPOR LİDERİ PUANSIZ GÖNDERECEK

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 7. hafta karşılaşmasında 11 puan ve averajla lider durumda olan Yomraspor'u ağırlayacak. Ligde mağlubiyeti bulunamayan Trabzon temsilcisi, oynadığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

  • 883
FETHİYESPOR LİDERİ PUANSIZ GÖNDERECEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1 Kasım Pazar günü saat 19.00’da Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Kocaeli bölgesi hakemlerinden Göksu Furkan Güngör yönetecek. Yardımcılıklarını ise Eskişehir bölgesinden Turgut Evran ve Yalova bölgesinden Serdar İla yapacak. Maçın dördüncü hakemi de Kocaeli bölgesinden Serdar Demirkaya… 

Oynadığı 6 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Fethiyespor, 10 puan ve averajla 4. sırada yer alıyor. Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan lacivert beyazlılar, lider Yomraspor’u puansız göndermenin hesaplarını yapıyor. Fethiyespor bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Büyükçekmece Tepecikspor ile oynadığımız maç golsüz sona erdi. Pazar günü kendi evimizde lideri ağırlayacağız. Bu maçta planlarımızı kazanmak üzerine yaptık. Alacağımız bir galibiyet ile üst sıralarda tutunmaya devam edeceğiz. Yomraspor bu maça namağlup olarak geliyor. Rakibimizi yenip, yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi. 
 

Bakmadan Geçme