Fethiyespor kursları devam ediyor

Fethiyespor Futbol Okulu kursları devam ediyor. Fethiyespor çocuklar için futbol kursları açarak, çocuklara spor bilinci kazandırıp, yeni nesil futbolcular yetiştiriyor. Fethiyespor kurs antrenörü Fatih Genç, 'Sporcularımızı temel teknik, uyum bilgisi, oyun ahlakı, iyi bir sporcu ve Türk gençliğine yaraşır şekilde bir futbolcu yetiştirmeye uğraşıyoruz' dedi.

  • 2345
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiyespor kursları devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor Futbol Okulu kurs çalışmaları devam ediyor. Fethiyespor altyapı antrenörlerinin gözetiminde haftanın 2 gününde sabah saatlerinde devam eden antrenmanlarda; gruplar halinde futbolun incelikleri ve ruhu öğretiliyor. Altyapı antrenörleri daha sonra minik sporculara bilgilerini aktarırken çocukların yetenekli olanlarını da keşfederek Fethiyespor’a lisanslı sporcu olarak yetiştirmek ve kazandırmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Fethiyespor kurs antrenörü Fatih Genç, “Kış spor okulları olarak yine devam etmeyi düşünüyoruz. Yeni bir planlama ile özellikle hafta sonları çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” diye konuştu. 

KIŞ KURSLARI DEVAM EDECEK 

Fethiyespor kurs antrenörü Fatih Genç “ Fethiyepor futbol okullarında ve alt yaş gruplarında futbol antrenörüyüm. Çalışmalarımız yaklaşık 2 aydır devam etmekte ve 4 yaş grubu halinde devam ediyoruz. Haftanın 2 günü sabah saatlerinde çalışmalarımız devam etmekte. Okulların açılma tarihine kadar çalışmalarımız devam edecek. Ayrıca kış spor okulları olarak yine devam etmeyi düşünüyoruz. Yeni bir planlama ile özellikle hafta sonları çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Pandemi kuralları çerçevesinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gereken uyarıları kendilerine yapıyoruz. Ayrıca sporcularımız temel teknik, uyum bilgisi, oyun ahlakı, iyi bir sporcu ve Türk gençliğine yaraşır şekilde bir futbolcu yetiştirmeye uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı.  
 

Fethiyespor kursları devam ediyor
Fethiyespor kursları devam ediyor
Fethiyespor kursları devam ediyor
Fethiyespor kursları devam ediyor

Bakmadan Geçme