Fethiyespor Kocaeli mesaisine başladı 

Fethiyespor'un, İstanbul deplasmanında Esenler Erokspor'a 5-1 yenilmesi camiada üzüntü yarattı. Teknik Direktör Mustafa Ceviz ile maçı izleyen Başkan Esat Bakırcı ve yöneticilerin de takımın oyununu tanıyamadıkları öğrenildi. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, 'Erokspor maçında kötü oynadık. Bu oyun ve sonuç bize sürpriz oldu. Bu hafta Kocaelispor'u yenerek, zirve yarışını sürdürmek istiyoruz' dedi. 

  • 914
Fethiyespor Kocaeli mesaisine başladı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, Erokspor maçı şokunu üstünden atmaya çalışıyor. Lacivert beyazlılar Cumartesi günü kendi evinde ağırlayacakları lider Kocaelispor maçı öncesi Ölüdeniz Stadı’nda çalıştı. Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, oyuncularının moral motivasyonunu arttırmaya çalışırken, kırmızı kart cezalısı Cemal Şener ile Erok maçında sakatlanan Aykut Sarıdoğan’ın; Kocaelispor maçında forma giyemeyecekleri öğrenildi. Ceviz, “Erok maçında kötü oynadık. Bu maç ve sonuç bize sürpriz oldu. Planladığımız, oyuncularla konuştuğumuz oyunu ortaya koyamadılar. Maç saatine kadar hazırladığımız plan iyi gidiyordu. Maçın 25. dakikasına kadar da iyiydik. Hatta zaman zaman etkili olduk. 25’ten sonra üst üste yaptığımız hatalardan dolayı kalemizde golleri gördük. Aykut’un 25. dakikada ciddi sakatlık yaşaması oyun dengemizi bozdu. Devre arasında toparlanmak için konuştuk. Beraberliği yakalayabileceğimizi söyledik. 2. yarıya rakibin moralli başlamasıyla, takımımızın da yenilgi şokunu atlatamamasından dolayı yine istediğimiz oyunu yakalayamadık. Erokspor çok ciddi takviyeler yaparak 5-6 oyuncu ile oldukça güçlenmiş olduğunu söyleyebilirim” dedi. 

Cumartesi günü Fethiye’de oynanacak Kocaelispor maçı hazırlıklarını sürdürmekte olduklarını belirten Mustafa Ceviz, “Taraftarlarımızın desteğiyle lider Kocaelispor’u iyi ağırlayıp; iyi futbolla yenerek zirve yarışımızı sürdürmek arzusundayız. Cezalı Cemal Şener ve sakat Aykut Sarıdoğan kadroda yer alamayacak” diye konuştu. 


 

Bakmadan Geçme