• Haberler
  • Spor
  • Fethiyespor, Karaköprü Belediyespor'u Ağırlayacak

Fethiyespor, Karaköprü Belediyespor'u Ağırlayacak

Nesine 2.Lig Beyaz Grup 6.Hafta müsabakasında Fethiyespor, kendi sahasında Şanlıurfa ekiplerinden Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak. Müsabaka, 5 Ekim Cumartesi günü 19.00'da Fethiye İlçe Stadı'nda oynanacak.

  • 179

Fethiyespor, Karaköprü Belediyespor'u Ağırlayacak

Nesine 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, geçtiğimiz 5 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 2 mağlubiyeti de iç sahasında alan Fethiyespor, Cumartesi günü karşılaşacağı Karaköprü Belediyespor ile yapacağı maçtan 3 puanla ayrılıp taraftarına ilk iç saha 3 puanını armağan etmek istiyor. Fethiyespor – Karaköprü Belediyespor müsabakası 5 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da Fethiye İlçe Stadı’nda oynanacak. 

Fethiyespor, Karaköprü Belediyespor'u Ağırlayacak

Maçın Hakemi Isparta’dan

Mücadeleyi Isparta bölgesinden B Klasman Hakemi Berkan Çetin yönetecek. Çetin’in yardımcılıklarını Antalya bölgesinden Klasman Yardımcı Hakemleri Kerem İlitangil ile Cem Mustafa Akpınar yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi olarak da yine Antalya bölgesinden Klasman Hakem Mazlum Doğan Bodur görev yapacak.

Fethiyespor, Karaköprü Belediyespor'u Ağırlayacak

Maç Saatinde Hava Nasıl Olacak?

Fethiyespor – Karaköprü Belediyespor müsabakası 5 Ekim Cumartesi günü 19.00’da oynanacak. Muğla Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Muğla’nın Fethiye ilçesinde Cumartesi günü saat 19.00’da 21 derecelik serin bir hava hakim olacak.
 

Bakmadan Geçme