Fethiyespor kaldığı yerden

Ligin ilk yarısında fırtına gibi eserek topladığı 43 puanla en yakın rakibinin 9 puan önünde lider olarak bulunan Fethiyespor ligin 2. Yarısı için kamp yaptığı Antalya'da ilk hazırlık maçını Bursa Yıldırım Spor ile karşılaştı. Lacivert beyazlılar maçı 2-0 kazandı.

  • 1165
Fethiyespor kaldığı yerden
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor 2.yarı hazırlıklarına Antalya’da devam ediyor.8 Ocak tarihine kadar Antalya’da hazırlıklarına devam edecek olan Lacivert Beyazlılar ilk hazırlık karşılaşmasını 3.Lig 1.Grup takımlarından Bursa Yıldırım Spor ile yaptı. Grubunda ilk yarıyı 26 puan ile 8.sırada tamamlayan Bursa Yıldırım Spor’u 60.dakika da Serdar Ümit Deniz ve 70. Dakika da Serhan Yılmaz’ın kaydettiği gollerle 2-0 mağlup eden Fethiyespor 6 Ocak ve 8 Ocak tarihinde 2 hazırlık maçı daha yapacak. 

Fethiyespor’da Bursa Yıldırımspor maçında yeni transferlerden Mustafa Kayabaşı ve İbrahim Topaloğlu’da forma giydi.Hazırlık karşılaşmalarında skorun bir önemi olmadığını ifade eden Teknik Direktör Delahattin Dinçel “Antlya kampımız çok iyi geçiyor.Hazırlıklarımıza devam ediyoruz.8 Ocak tarihine kadar devam edecek kamptan sonra Fethiye’ye dönerek 16 Ocak’ta yapacak olduğumuz Kırıkkale Büyük Anadoluspor maçının hazırlıklarına devam edeceğiz” dedi.

“İKİ TRANSFER DAHA OLABİLİR”

Transfer ile ilgilide bilgi veren Teknik Direktör Selahattin Dinçel “3 yeni transfer yaptık.Takımıza güç katacaklardır.Norma şartlarda baktığınızda ilk yarıyı 9 puan önde bitiren bir takımın transfere ihtiytacı yok denilebilir. 2 yarıda doğabilecek hastalık,sakatlık gibi sıkıntıların önüne geçmek adına kadro genişliği olması adına 3 transfer yaptık. 2 oyuncu ile daha iletişim halindeyiz.Olursa 2 oyuncuyu daha takımımıza kazandırmak istiyoruz” dedi.


 

Fethiyespor kaldığı yerden
Fethiyespor kaldığı yerden
Fethiyespor kaldığı yerden
Fethiyespor kaldığı yerden
Fethiyespor kaldığı yerden
Fethiyespor kaldığı yerden

Bakmadan Geçme