Fethiyespor, İstanbul'a umutlu gitti

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda oynayacağı Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş. maçı için ümitli gitti. 6 Ocak Çarşamba günü İstanbul Çengelköy'de oynanacak olan karşılaşma için hazırlıklarını tamamlayan lacivert beyazlılar, Dalaman'dan uçakla İstanbul'a gitti. Yaklaşık 2 saat rötar yapan uçak, İstanbul'a indikten sonra lacivert beyazlılar doğruca Kavacık'ta kamp yapacakları otele geçti. Ter idmanını iptal eden Fethiyespor, otelde dinlenmeye çekildi. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı 'İstanbul deplasmanından en iyi sonuçla dönmek istiyoruz. Liderliği bırakmak istemiyoruz' ifadelerini kullandı.

  • 862
Fethiyespor, İstanbul'a umutlu gitti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, deplasmanda oynayacağı Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş. maçını kazanmak için İstanbul'a umutla gitti. 29 puanla grubunda lider olan Fethiyespor, 17 puanla 12. sırada bulunan Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş. maçını kazanabilmek için sahada tüm taktikleri deneyecek. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı'nın yanı sıra başkan yardımcıları İsmail Öztürk, Cem Tufan ve Nurkaya Gündoğdu'nun da bulunduğu kafile, iki saat rötar sonucu İstanbul'a varabildi. Sakatlıkları devam eden İbrahim Ethem, Harun, Murat ve hasta olan kaleci Kubilay’ın dışında eksik oyuncusu bulunmayan Fethiyespor kafilesi, Radisson Hotel Parkinn'de kampa çekildi. Teknik kadro ve futbolcular, ter idmanını uçağın rötar yapması nedeniyle yapamazken futbolcular odalarında dinlenmeye çekildi. 

Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş. ile Fethiyespor arasında oynanacak maçı Elazığ bölgesinden Ahmet Turan Timuroğlu yönetecek olup, yardımcılıklarını aynı bölgeden Yakup Keçeci ile Ağrı bölgesinden Recep Gündüz yapacak. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı Fethiyespor kafilesinin İstanbul'a rötarlı geldiğini belirterek "futbolcularımız, maçı kampta bekliyor. İlk yarının bu son maçını kazanıp liderliği devam ettirmek istiyoruz. Futbolcularımızın Ağrı 1970 maçında olduğu gibi kazanma hırsını sahaya yansıtacaklarına inanıyorum. Yeni yılın ilk galibiyeti ile de tanışmak istiyoruz" diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme