Fethiyespor İskenderun'a gitti 

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda İskenderun Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Lacivert beyazlılar bu karşılaşma için İskenderun'a gitti. İlk yarıdaki maçı 5-0 kazanan Fethiyespor, Mardin Fosfatspor yenilgisinin ardından deplasmanda kazanıp zirve mücadelesini sürdürmek istiyor. 

  • 1032
Fethiyespor İskenderun'a gitti 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çarşamba günü İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda oynanacak karşılaşma için lacivert beyazlılar İskenderun’a gitti. Saat 14.00’te başlayacak karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Sezer Yalçın yönetecek olup; yardımcılıklarını aynı bölgeden Salim Şanlıer ve Efe Kurtuluş yapacak. Fethiye’de Teknik Direktör Bahri Kaya yönetiminde bu maçın hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor’da Cemal Şener, sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı. Ev sahibi İskenderun Futbol Kulübü’nün maça Onur, Kadir, Uğur, Mutlu, Emre, Oğuzhan, Nureddin, Abdurrahman, Mert Özdestici, Fadıl, Recep on biri ile çıkmasıyla bekleniyor. Fethiyespor’un ise Serkan, Hüseyin, Serhat, Sabri, Berkay, Fatih, Mert Özmen, Hayrullah, Anıl Gir, Ali Han, Yakup on biri ile sahadaki yerini alması bekleniyor. 

Fethiyespor Teknik Direktörü Bahri Kaya karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istediklerini dile getirerek; “Mardin maçını artık unuttuk. Son anlardaki olumsuzluklardan arınarak ve daha az hata yaparak oynamaya çalışacağız. İnşallah kazanacağımız bir müsabaka olur. İskenderun maçını kazanıp, çok az puan kaybı ve hatayla önümüze bakmalıyız” dedi. 

 


 

Fethiyespor İskenderun'a gitti 
Fethiyespor İskenderun'a gitti 
Fethiyespor İskenderun'a gitti 

Bakmadan Geçme