Fethiyespor ilk yarıda 32 kez fileleri havalandırdı

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ilk yarıyı 32 puan ve averajla lider tamamladı. Lacivert beyazlılar oynadığı 16 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Kendi evinde oynadığı tüm maçları kazanan Fethiyespor rakip fileleri 32 kez havalandırırken, kalesinde ise 12 gole engel olamadı.

  • 580
Fethiyespor ilk yarıda 32 kez fileleri havalandırdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk yarıda Fethiyespor’da en golcü oyuncu 11 gol ile Anıl Gir oldu. Ziraat Türkiye Kupası maçında da 1 gol kaydeden başarılı oyuncu, lacivertli beyazlı takımın liderliğinde önemli pay sahibi oldu. Yakup Alkan ligde 7 gol atarken, kupa maçında da 1 kez gol sevinci yaşadı. Ali Han Tuncer 6, Anıl Arıcıoğlu da 4 gol ile Fethiyespor’a katkı sağlarken; Cemal Şener, Serhat Mutlu, Berkay Öztuvan ve Hayrullah Çelik birer gol kaydettiler. 

Fethiye Şehir Stadı’nda oynadığı tüm maçlardan galibiyetle ayrılan Fethiyespor; deplasmandaki Darıca Gençlerbirliği, Tekirdağspor, Belediye Kütahyaspor ve Tokatspor maçlarından puan çıkaramadı. Büyükçekmece Tepecikspor ile golsüz berabere kalan lacivert beyazlılar, Ceyhanspor ile de 2-2 berabere kaldı. Ortaya koyduğu futbol ve aldığı sonuçlarla adından söz ettiren Fethiyespor, ikinci yarıda daha iyi sonuçlara imza atmak ve ligi şampiyonlukla tamamlamayı hedefliyor. (FATİH DERELİ)

Bakmadan Geçme