• Haberler
  • Spor
  • FETHİYESPOR İÇİN SON ŞANS, DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR...

FETHİYESPOR İÇİN SON ŞANS, DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR...

2. Lig Kırmızı Grup'ta Fethiyespor için ölüm kalım savaşında son perde Cumartesi günü açılıyor.

  • 970
FETHİYESPOR İÇİN SON ŞANS, DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2. Lig Kırmızı Grup'ta çok kötü bir sezon yaşayan Fethiyespor, ligin son 90 dakikasından Bandırmaspor önünde 1 puan alıp lige tutunmak istiyor. Fethiyespor sivil inisiyatif grubu 1 gün öncesinden bir araya gelmek istediği Fethiyespor sevdalıları ile bu görüşmeyi sağlayamamasına rağmen eski başkanlar ve yöneticilerden bir grup, takımla birlikte Bandırma'ya hareket etti. Fethiyespor ve Bandırmaspor'un lige tutunabilmeleri için şampiyon Menemen Belediyespor'un Konya deplasmanında alacağı galibiyet yeterken, 2 takımın beraberliği ise lige tutunmalarını sağlayacak. Karşılaşmayı Süper Lig hakemlerinden İstanbul bölgesinden Serkan Çınar yönetecek olup, yardımcılıklarını ise Bahtiyar Birinci ve Erkan Akbulut yapacak. Ev sahibi Bandırmaspor'un maça Tuzlaspor maçındaki ilk 11 ile çıkması bekleniyor. Bandırmaspor maça Zülküf, Erdi Öner, Yusuf Akyel, Doğan Can, Mehmet Gürkan, Timur, Oğulcan Şahin, Şevket Güngör, Fatih Kıran, Hakan Olkan ve Batuhan Karadeniz 11'i ile çıkması bekleniyor. Fethiyespor'un ise maça Übeyd, Recep, Erdi Bakırcı, Fethi Özer, Medeni Bingöl, Onur Okan, Sefa Aksoy, Oktay Delibalta, Alican Karadağ, Anıl Arıcıoğlu ve Yakup Ramazan Zorlu 11'i ile çıkması tahmin ediliyor. Fethiyespor'da bu maç öncesi takımın en iyilerinden Abdullah Topkara ve Alper Önal disiplinsiz davranışları nedeniyle teknik kadro tarafından kadro dışı bırakılmıştı.
Bandırmaspor-Fethiyespor maçı Cumartesi günü saat 15:30'da Bandırma'da oynanacak. Fethiyesporlu taraftarlar gece geç saatlerde Fethiye Salı pazarında bir araya gelip otobüs ve özel araçlarla Bandırma'ya hareket edecek.

ÇOK ÜZÜLDÜLER
Fethiyespor sivil inisiyatif grubundan Fethiyespor eski Başkanlarından Esat Bakırcı, İsmail Öztürk ve eski yöneticilerden Cem Tufan kulüp binasına davet ettiği mevcut yöneticiler ve Fethiyespor sevdalısı eski başkan ve yöneticilerden bir cevap alamayınca büyük üzüntü duydular.

''DİNAMİT KOYMUŞLAR''
Takımın ligde kalması için verilen iş birliğinin futbolcular üzerine olumlu etki yapmasına rağmen son 2 haftada 6 puan alınması ve son maçında başarılı şekilde tamamlanması için konulan mücadeleye sessiz kalınması üzerine eski Başkanlardan Esat Bakırcı, ''Sinirlerim çok gergin. Fethiyespor bugüne kadarki en kötü günlerini yaşıyor. Bu kulübün altına dinamit koymuşlar. Bu dinamiti kaldırmaya çalışıyoruz. Bunu yapanlara ne söyleyeyim? Beni konuşturmayın. Konuşacağımız zaman var'' dedi.
''TAKIM LİGDE KALACAK''

Fethiyespor eski başkanlarından İsmail Öztürk de ''Takımımızı Bandırma'ya mevcut yöneticiler ve eski yöneticiler hep beraber uğurlamak istiyorduk. Bu konuda sıkıntılar vardı. Arkadaşlarla birlikteliğimizi göstermek istiyorduk. Ancak tasvip görülmemesi bizi üzdü. Bizi mecburiyetimiz yok. Ben kendimi Fethiyespor ve Fethiye'ye karşı sorumlu hissediyorum. Ama görev alan arkadaşların da aynı duyguları yaşaması lazım. Herkesin anlayacağı şekilde söylüyorum. Güzel bir kongre olacak. Fethiye'nin tarihini değiştiren kongre yapılacak. İnanın, çok üzgünüm. Ama takım ligde de kalacak. Mevcut yönetimden 2 kişi geldi. Başkan için bir şey diyemiyorum. Çünkü o takımla Bandırma'da. Takıma motivasyon amaçlı kurmak istediğimiz birlikteliği kuramamanın üzüntüsünü yaşıyorum. Takımı uğurladık. Bizler de orada buluşacağız. Fethiyespor sevdalısıyım diyen gençler bunun farkında değiller. Konunun ciddiyetini anlayamıyorlar. Ancak kendilerini yavaş yavaş geliştirecekler. Bu camiayı sevmeleri en önemli şey. Ama ben yanıldığımı düşünüyorum. Maçtan sonra çok konuşacağız'' diye konuştu.

Bakmadan Geçme