Fethiyespor gol çalıştı

3 Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, Belediye Kütahyaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın son hazırlıklarını, hafif yağmur altında yaptı. Fethiyespor kalecilerine 2 takım halinde şut çalışması yaptıran Teknik Direktör Mesut Toros, ağlara giden vuruşlarda futbolcularını kutladı. Antrenmanı Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk'de izledi. Teknik Direktör Toros, 'Kazanmak için gideceğiz' dedi. Başkan Esat Bakırcı, 'Futbolcularımıza güveniyorum' derken, Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk'de, 'Her şey yolunda gidiyor' ifadelerini kullandı.

  • 851
Fethiyespor gol çalıştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. Lig 2. Grupta mücadele eden ve 23 puanla lider olan Fethiyespor, ligde 18 puanla 4. sırada bulanan Belediye Kütahyaspor deplasmanı için hazırlıklarını tamamladı. Son 7 haftadır puan kaybetmeyen, son 3 haftadır kalesinde gol görmeyen Fethiyespor, son antrenmanı hafif yağmur altında yaptı. Belediye Kütahyaspor maçının provasını yapan Fethiyespor, bu deplasmanı da 3 puan ile geçmek istiyor. Fethiyespor’da sakatlığı devam eden Bülent Kalecikli kadroda yer almazken, Teknik Direktör Mesut Toros futbolcularına bol bol şut çalışması yaptırdı. Kalecilere şut yağdıran Cemal Şener, Anıl Gir, Yakup Alkan, Alihan Tuncer, Anıl Arıcıoğlu ve diğer futbolcular harika goller atarken, Teknik Direktör Mesut Toros futbolcularını her golden sonra kutladı. Perşembe günü deplasmanda oynanacak karşılaşmayı İstanbul Bölgesinden Serdar Akkaçoğlu, aynı bölgeden Sinan Bilen ve Ali Gün yönetecek. Maçın 4. hakemi Ali Koç olduğu öğrenildi.
TAKIM İSTEKLİ
Fethiyespor takımının maça istekli hazırlandığını söyleyen Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Her maç önemli ama bu maç biraz daha önemli. Futbolcularımızın performansından dolayı çok mutluyum. Kütahyaspor maçına çok istekli şekilde hazırlanıyorlar, bu maçtan en iyi sonuçla dönmek istiyoruz. Bu maça ben kendi açımdan da önem veriyorum çünkü Nazilli Belediyespor ile aramızdaki puan farkı 4, bu puan farkının Kütahya karşısında kazanarak artacağımızı düşünüyorum. Maç maç bakıyoruz, özellikle bu sezon bizim için her maç çok önemli” dedi. 
MOTİVASYON ÇOK İYİ
Fethiyespor takımının motivasyonu çok iyi diyen Fethiyespor Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk, “Her maçın önemi olduğu kadar bu maçın da önemi aynı değerde. Hafta hafta motivasyonumuzu en üst düzeye getirmeye çalışıyoruz. Şu anda futbolcularımızın durumu son derece iyi…  En önemlisi de dünyaya illet olan kovid ile alakalı bir sıkıntı yaşamamız oldu. İnşallah deplasmandan iyi bir sonuçla döneceğiz. İnşllah sezonu en iyi şekilde tamamlayacağız” şeklinde konuştu. 
KAZANMAK İSTİYORUZ
Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros’da, “Yarın zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Sabah yola çıkacağız. Takımımızın durumu iyi, kendimize inanıyoruz, oyuncularımıza inanıyoruz. Herkesin moral motivasyonu yerinde” dedi.  Toros, “Yakaladığımız bir seri var ve bu seriyi sürdürmeyi amaçlıyoruz. Deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Futbolcularımız gerçekten çok istekli. Zaten özgüvenleri vardı, liderliğin getirdiği havayla kendilerine daha çok güveniyorlar. Takım birlikteliği, takım olgusu daha iyi durumda. Benim onlara söylediğim tek şey var; “Başarının getirdiği arkadaşlık biraz zayıf olur ama arkadaşlığın getirdiği başarı çok daha kuvvetlidir ve bunun sonunda biz mutlu oluruz.” Önemli olan arkadaşlığın getirdiği başarıyı yakalamak… Antrenmanlar çok istekli, arzulu geçiyor. Antrenmanı bitirmeye kalktığımız zaman ‘Biraz daha çalışalım’ diyorlar. İyi bir hava yakaladığımızı düşünüyorum, inşallah deplasmandan da 3 puanla döneceğiz” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme