Fethiyespor galibiyete odaklandı

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Cumartesi günü İstanbul deplasmanında karşılaşacağı Alemdağspor karşılaşmasının hazırlıklarını Ölüdeniz Tesislerinde sürdürdü. Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde yaklaşık 2 saat çalışan lacivert beyazlılar, Erbaaspor galibiyeti morali ile bu hafta da kazanıp yeni bir seriye imza atmak istediklerini söylediler.

  • 845
Fethiyespor galibiyete odaklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumartesi günü deplasmanda Alemdağspor’a konuk olacak Fethiyespor, bu maçı kazanmak istiyor. Daha önceki deplasman galibiyetlerine bir yenisini eklemek isteyen Fethiyespor’da tüm futbolcular galibiyete odaklandı. Kart cezalısı Mert Özmen ve sakat olan Turgay An’ın dışında eksiği bulunmayan Fethiyespor’da Teknik Direktör Mustafa Ceviz, Ölüdeniz Tesislerindeki antrenman öncesi futbolcuları ile bir toplantı yaparak, Alemdağspor hakkında bilgiler aktardı. Fethiyespor’un mutlak kazanması gerektiğini işaret eden Teknik Direktör Mustafa Ceviz, “Tamamen galibiyete odaklanmalıyız. Sentetik sahada oynayacağız. Mutlaka dezavantaj olacak ama sizler yetenekli oyuncularsınız. Yeni bir seri için bu deplasman başlangıç olacak” dedi. 

Futbolcular, Teknik Direktör Ceviz; “Hem bu hafta hem de kalan maçları kazanıp; zirveden ayrılmayacağız” derken Fethiyespor takımının en az gol yiyen takım olduğu da vurgulandı. Fethiyespor kalecisi Serkan Demirol, 1170 dakikada kalesinde sadece 5 gol gördü. Serkan Demirolgeçtiğimiz hafta Erbaaspor kaptanı Mehmet Tatlı’nın penaltı vuruşunu da kurtarmıştı. Kaleciler dünkü antrenmanda Kaleci Antrenörü Coşkun Kapudağlı tarafından özel olarak çalıştırılırken; kalemizi gole kapatacağız. Savunmamız ve orta sahanın çabaları ile bu yıl en az gol yiyen takım olmak istiyoruz” ifadelerini kullandılar. 
 

Fethiyespor galibiyete odaklandı
Fethiyespor galibiyete odaklandı
Fethiyespor galibiyete odaklandı
Fethiyespor galibiyete odaklandı

Bakmadan Geçme