FETHİYESPOR GALİBİYET PEŞİNDE

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, Tekirdağspor yenilgisinin ardından Cumartesi günü evinde Karaman Belediyespor ile karşılaşacak. Hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor bu maçın hesaplarını kazanmak için yaptı. Teknik Direktör Mesut Toros futbolcularıyla yaptığı toplantıda Tekirdağ deplasmanındaki hataların tekrarlanmamasını istedi. Toros ' Tüm hesaplarımızı galibiyet üzerine yaptık. Başka hiçbir sonuç düşünmüyoruz. Futbolcularımla birlikte biran önce maç saatinin gelmesini bekliyoruz' dedi.

  • 746
FETHİYESPOR GALİBİYET PEŞİNDE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor ligin 5. haftasında evinde Karaman Belediyespor’u ağırlıyor. Ligde üst sıralardan kopmak istemeyen Fethiyespor, ligde 1 puan ile 15. sıradaki Karaman Belediyespor ile Cumartesi günü (bugün) saat 19.00’da Fethiye Şehir Stadı’nda karşı karşıya gelecek. 
Hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor karşılaşmayı tesislerinde kampta bekliyor. Hücuma yönelik bir futbol ortaya koyması beklenen Fethiyespor’da hesapla 3 puan üzerine yapıldı. İstanbul bölgesinde Burak Taşkınsoy’un yöneteceği karşılaşmada yardımcılıkları aynı bölgeden Çağrı Yıldırım ile İzmir bölgesinden Kaan Kaya’nın yapacağı öğrenildi. Maçın 4. Hakemi ise İstanbul bölgesinden Asen Albayrak olduğu belirtildi.  Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros fulbolcuları ile yaptığı maç toplantısında deplasmandaki hataların yapılmamasını gol vuruşlarının değerlendirilmesini istedi. Kazanmak için gol atmak gerektiğini hatırlatan Teknik Direktör Toros Fethiye Şehri ve taraftarlar arkanızda bu ruhla kazanmak zorundayız ifadelerini kullandı. Fethiyespor son antrenmanını dün akşam saat 19:00’ da Fethiye Şehir stadında ter atma idmanı olarak yaparken futbolcular kalecilerin koruduğu kaleye bol bol şut atarak gol provası da yaptı. 

Diğer yandan Fethiyespor’un bu maça Serkan, Berkay, Sabri, Mert Özmen, Bülent, Cemal, Serhat, Anıl Arıcıoğlu, Anıl Gir, Yakup ve Ali Han 11’i ile çıkması beklenirken konuk Karaman Belediyespor’un Onur, Yunus, Çağatay, Coşkun, Ahmet Ayhan, Muzaffer, Hamit, Ali Sinan, Ufuk ve Ahmet Gökbayrak 11’i ile çıkması bekleniyor.

Teknik Direktör Mesut Toros pandemi nedeni ile seyircisiz oynanacak karşılaşmanın tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirtip “ Futbolculara güveniyorum. Hafta boyunca bu maçı kazanmak için hazırlandık. Kesinlikle bir rehavet yok. Her maçımızı kazanmak için oynuyoruz. Bu maçı da kazanıp zirve yarışını bırakmayacağız” ifadelerini kullandı. 


 

FETHİYESPOR GALİBİYET PEŞİNDE

Bakmadan Geçme