• Haberler
  • Spor
  • Fethiyespor Futbolcusu Ali Ceylan, 'Gol Attığım İçin Çok Mutluyum'

Fethiyespor Futbolcusu Ali Ceylan, 'Gol Attığım İçin Çok Mutluyum'

Nesine 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda İskenderunspor'u Ali Ceylan'ın attığı golle 1-0 mağlup etti. Maçta galibiyet golünü atan Fethiyespor'da Ali Ceylan açıklamalarda bulundu.

  • 215
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiyespor Futbolcusu Ali Ceylan, 'Gol Attığım İçin Çok Mutluyum'

Fethiyespor, ligin 3.Hafta müsabakasında Hatay ekiplerinden İskenderunspor’a konuk oldu. Mücadelenin ilk yarısında gol çıkmazken, maçın 79.dakikasında Ali Ceylan, Fethiyespor’un galibiyet golünü atan isim oldu. Açıklamalarda bulunan Ali Ceylan, “Galibiyet aldığımız için çok mutluyuz, kazanmak bizede iyi geldi. Diğer maçları şanssızlık sonucu kaybettik ama son maçı kazanmak bize iyi geldi. İdmanlarda hocanın dediği gibi çalışıyoruz. Ona göre performansımı arttırmaya çalışıyorum. 

Tuzla maçında 10. Dakikada burnuma dirsek yedim ve burnum kırıldı. İskenderun maçına maske ile çıkacaktım ama görüş açımı kapatıyor diye takmadım. Allah korudu da darbe yemedim. Kötü bir şey olmadı. Ahmet Dereli, idmanlarda da yapar topu alır geri çeker, ikinci top hep döner. O aklıma geldi. O topun önüme düşmesi de biraz şans, birazda iyi takip ettim. Gol oldu. Büyük sevinç yaşadık. Batman maçında da gol atmayı umuyorum ama en önemlisi 3 puan almak, kimin attığı değil” dedi.
 

Bakmadan Geçme