Fethiyespor, Fatsa Belediyespor ile ilk kez karşılaşıyor

3. lig 2. grupta mücadele eden Fethiyespor pazar günü saat 13.00'de Fethiye şehir stadında Fatsa Belediyespor ile karşılaşacak. Fethiyespor, tarihinde ilk kez ağırlayacağı Fatsa Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayıp Yat Butik Hotel'de kampa çekiliyor. Fethiyespor'da cezalı oyuncu bulunmazken sakatlığı devam eden Turgay An'ın dışında sakat oyuncu da bulunmuyor. Teknik Direktör Mustafa Ceviz 'Fatsa Belediyespor maçını kazanıp çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Karşılaşmaya hazırız' ifadelerini kullandı.

  • 1186
Fethiyespor, Fatsa Belediyespor ile ilk kez karşılaşıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, Fatsa Belediyespor karşılaşması hazırlıklarını tamamladı. Cumartesi günü yapacağı ter idmanının ardından Yat Butik Hotel’de kampa çekilecek olan Fethiyespor’da cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığı devam eden Turgay An dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Tarihinde ilk kez Fatsa Belediyespor ile Fethiye Şehir Stadında karşılaşacak olan 26 puanla ligde 2. sırada yer alan Fethiyespor rakibini yenerek zirve mücadelesini devam ettirmek istiyor. Lig’de 13 puanla 16. sırada bulunan Fatsa Belediyespor geçtiğimiz hafta 2-0 yendiği Payasspor maçının morali ile Fethiye’ye gelecek. Fethiyespor’un apaçi taraftar topluluğu bu maçta Fethiyespor’a yoğun bir destek vermeyi planlarken tüm Fethiye halkını ligde ilk yarının son maçında tribünlerin doldurulmasını bekliyor. Fethiyespor, Fatsa Belediyespor maçını İstanbul bölgesi hakemlerinden Safa Yılmaz yönetecek. Safa Yılmaz bugüne kadar Fethiyespor’un hiçbir karşılaşmasında düdük çalmazken, Yılmaz’ın 3 Şubat 2019 tarihinde Fatsa’da oynanan ve Yeni Çorumspor’un, Fatsa Beldiyespor’u 2-0 yendiği karşılaşmayı yönettiği öğrenildi. Karşılaşmada Safa Yılmaz’ın yardımcılıklarını yine İstanbul bölgesinden Selim Konukçu ile Enes Berk Güçlü yapacak. Maçın 4. hakemi ise Bekir Özcan. Fethiyespor’un karşılaşmaya Serkan Demirol, Mert Özmen, Sabri Turgut, Erdi Bakırcı, İbrahim Ethem Sevinç, Cemal Şener, Mert Caymaz, Aykut Sarıdoğan, Anıl Gir, Halil İbrahim Cenik ve Anıl Arıcıoğlu 11’i ile çıkması beklenirken, konuk Fatsa Belediyespor’un Ömürcan Çavuşoğlu, Hacı Şükrü Çiçek, Ufuk Ayaydın, Mehmet Seçme, Muhammet Ali Yenilmez, Fatih Arat, Zeki Sinanoğlu, Zihni Aydın, Mehmet Berber, Sergen Çelik, Recep Yaşar 11’i ile çıkması bekleniyor.

Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz karşılaşma için hazır olduklarını belirtip tüm taraftarları karşılaşmaya çağırdı. Ceviz ‘Takım olarak maça hazırız. Turgay An iyileşme yolunda. Rakibimizi önemsiyoruz. Geçtiğimiz hafta kazandılar ve o moralle Fethiye’ye gelecekler. Bizde takım olarak ligin son iki maçını kazanmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı pazar günü saat 13.00’de oynayacağımız karşılaşmaya bekliyoruz’ ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme