Fethiyespor-Elazığ maçını Burak Filik yönetecek

3. Lig 2. Grup'ta 21. hafta oynanacak Fethiyespor-Elazığ Belediyespor maçını Mersin Bölgesi Hakemlerinden Burak Filik yönetecek. Karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor, tesislerinde maç saatini bekliyor. Karşılaşmaya 3 eksikle çıkacak Fethiyespor'da beklenti 3 puan…

  • 1696
Fethiyespor-Elazığ maçını Burak Filik yönetecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, Pazar günü Fethiye Şehir Stadı’nda saat 13.30’da Elazığ Belediyespor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta yaşanan ve tüm Türkiye’yi üzüntüye boğan Elazığ ve Malatya depremlerinin ardından Payasspor maçı ertelenen Elazığ Belediyespor, Fethiye’deki karşılaşmada puan ya da puanlar arayışını sürdürecek. Fethiyespor’da kırmızı kart cezalısı Sabri Turgut ile sakatlıkları devam eden Aykut ve Anıl Gir bu hafta kadroda yer alamayacak. Karşılaşmayı Mersin Bölgesi’nden Burak Filik yönetecek olup yardımcılıklarını aynı bölgeden Mehmet Saldıraner ile Gaziantep Bölgesi’nden Yusuf Şimşek yapacak. Maçın dördüncü hakeminin ise Mersin Bölgesinden İsa Maviş Tazegül olduğu öğrenildi. 

Fethiyespor’un maça Serkan Demirol, Erkan Kapar, İbrahim Ethem Sevinç, Erdi Bakırcı, Mert Özmen, Burak Özbakır, Turgay An, Enes Dada, Kazım Dülger, Anıl Arıcıoğlu, Halil İbrahim Cenik on biri ile çıkması beklenirken; Elazığ Belediyespor’unmaça Ogün Karakaya, Burak Keskin, Mazlum Öndil, Hayrettin Cengiz, Gökhan Aydaş, Oktay Pop, Nihat Apaydın, Tuncay Fındıkcı, Can Morgül, Semih Ekmen ve Burak Kavlak on biri ile çıkması bekleniyor. Fethiyespor’unmaç öncesi sahaya deprem nedeniyle “Geçmiş Olsun Elazığ” yazılı dev bir afişle çıkması bekleniyor. 

Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, “Artık kazanmak için sahaya çıkacağız. Kayıp haftaları kapattık. Bu hafta 3 puan alıp, zirvedeki yerimizi korumak istiyoruz. Taraftarlarımızın desteğini 90 dakika görmek istiyoruz” diye konuştu. 


 

Fethiyespor-Elazığ maçını Burak Filik yönetecek
Fethiyespor-Elazığ maçını Burak Filik yönetecek

Bakmadan Geçme