Fethiyespor, Derince'yi Bekliyor

3. lig 2. grupta pazar günü Fethiye Şehir stadında ligde 3. sırada bulunan Belediye Derincespor ile karşılaşacak Fethiyespor galibiyete odaklandı. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde bu maça hazırlanan Fethiyespor'da tek beklenti galibiyet. Karşılaşmayı Tekirdağ bölgesinden Mehmet Ali Özer yönetecek. Teknik Direktör Mesut Toros 'Taraftarlarımız yoğun bir destek verirse her maçı rahat kazanırız' dedi.

  • 948
Fethiyespor, Derince'yi Bekliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ligde 37 puanla 6. sırada bulunan Fethiyespor 45 puanla 3. sırada bulunan Körfez ekibi Belediye Derincespor maçını kazanabilmek için tempolu şekilde çalışıyor. Mustafa Ceviz’in ayrılması ile bu göreve getirilen tecrübeli teknik adam Mesut Toros yönetiminde pazar günü oynanacak Belediye Derincespor maçına hazırlanan lacivert beyazlılarda kart cezalısı Aykut Sarıdoğan kadroda yer alamayacak. Teknik Direktör Mesut Toros futbolcuları ile bir toplantı yaparak ligi değerlendirip futbolcularının bu ligde daha başarılı olması gerektiğini hatırlattı. Fethiyespor Ölüdeniz tesislerinde teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma yaparken hafif sakat olan Aykut Sarıdoğan bu idmana katılamadı. Son derece verimli geçen idmanda futbolcularına özellikle kanatlarla 3. bölgede çoğalmaları konusunda çalışmalar yaptıran Mesut Toros yeni bir sistem üzerinde çalışma başlattı. İdmanda futbolcularına penaltı ve duran top çalışmaları da yaptıran Toros gol vuruşunun önemli olduğunu vurguladı. Fethiyespor’un evindeki bu maçta takımı sahaya çıkaracak olan Mesut Toros taraftarlara çağrıda bulunarak “Taraftarlar takımı ne kadar ateşlerse o kadar iyi sonuç alırız. Mustafa Ceviz iyi bir takım oluşturmuş. İyi çalışıp iyi sonuçlar almak istiyoruz. Tüm taraftarları pazar günü saat 13.30’da oynanacak maça bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 
MAÇI MEHMET ALİ ÖZER YÖNETECEK 
Fethiye Şehir stadında pazar günü oynanacak karşılaşmayı Tekirdağ bölgesinden Mehmet Ali Özer yönetecek olup yardımcılılarını ise İstanbul bölgesinden Vedat Demir ve Şafak Nalbantoğlu yapacak. Bu maçta 4. hakem olarak Elif Köroğlu görevlendirildi. Maçı yönetecek olan Mehmet Ali Özer Fethiyespor’un 30 Kasım 2019 tarihinde deplasmanda oynadığı 1877 Alemdağspor maçını yönetirken Fethiyespor bu maçı 3-1 kazanmıştı. 
FETHİYESPOR 1-0 KAZANMIŞTI
Öte yandan Fethiyespor ligin ilk yarsında deplasmanda Belediye Derincespor’u Turgay An’ın penaltıdan attığı golle 1-0 yenmeyi başarmıştı. Devre arasında yeni takviyeler yapan Belediye Derincespor arka arkaya aldığı galibiyetlerle ligde 45 puanla 3. sıraya yerleşti. 

Fethiyespor, Derince'yi Bekliyor
Fethiyespor, Derince'yi Bekliyor
Fethiyespor, Derince'yi Bekliyor
Fethiyespor, Derince'yi Bekliyor

Bakmadan Geçme