Fethiyespor Darıca'ya hazır

3. Lig 2. Grup'ta Cumartesi günü deplasmanda Kocaeli ekibi Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak Fethiyespor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Fethiyespor, Cuma günü (bugün) Darıca'ya giderek kampa girecek. Teknik Direktör Mesut Toros, 'Genç bir ekip olan Darıca maçını çok önemsiyoruz. Kazanarak geleceğiz' ifadelerini kullandı. Karşılaşmayı Mersin bölgesinden Ali Rıza Altunbakır yönetecek.

  • 673
Fethiyespor Darıca'ya hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. Lig 2. Grup’ta en güçlü takımlardan Nazilli Belediyespor’u 2-1 yenerek ilk hafta 3 puanla 4. sıraya yerleşen Fethiyespor, deplasmanda Yomraspor ile 1-1 berabere kalan ve ligde 1 puanla 8. sırada bulunan Darıca Gençlebirliği maçı hazırlıklarını tamamladı. Feyzullah Güneş’in sakatlığı devam ederken, Nazilli Belediyespor maçında sakatlanan Erkan Kapar’ın iyileştiği öğrenildi. 

Salı gününden bu yana günde çift antrenman yapan Fethiyespor, Darıca deplasmanına 3 puan için gidiyor. Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak karşılaşmayı Mersin bölgesinden Ali Rıza Altunbakır yönetecek. Yardımcılıklarını yine aynı bölgeden Mehmet Saldıraner ve Yasin Kılıç yapacak. Fethiyespor’un maça hazır olduğunu ifade eden Teknik Direktör Mesut Toros, “Genç bir ekip olan Darıca maçını çok önemsiyoruz. Kazanarak geleceğiz. Feyzullah dışında eksiğimiz yok. Rakibimizi analiz ettik. Futbolcularımıza güveniyorum. İlk hafta galibiyetinin rehaveti yok. Galip gelmenin morali ile bu deplasmandan 3 puanla dönmek istiyoruz” diye konuştu. 


 
 

Fethiyespor Darıca'ya hazır
Fethiyespor Darıca'ya hazır
Fethiyespor Darıca'ya hazır
Fethiyespor Darıca'ya hazır

Bakmadan Geçme