Fethiyespor'dan yeni kampanya

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, yeni bir kampanya başlattı. 'Cismi Yoksa Resmi Olsun' isimli kampanyanın taraftarlardan yoğun ilgi gördüğü belirtildi. Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tufan, '300 TL'ye açık tribün kombine satışını yapacağız. Kombinesini alan kişilerin vesikalık fotoğraflarını alıp, kombine aldıkları koltuklarına koyacağız. Kendileri sahaya gelemeyecek ama fotoğrafları o tribünde olacak' şeklinde ifadeler kullandı.

  • 2326
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiyespor'dan yeni kampanya
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hedeflerinin bu sezon şampiyonluk olduğunu vurgulayan Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tufan, Cismi Yoksa Resmi Olsun”  kampanyasının Ağrı 1970 Spor maçına yetişeceğini dile getirdi. Mevcut kadro ile şampiyonluk yolunda ilerleyeceklerini kaydeden Yönetim Kurulu Üyesi Tufan, takıma destek olanlara teşekkür etti. Takımın belirlediği rotaya ulaşabilmesi için herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini vurgulayan Tufan, Fethiyespor’u hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi. 

ÇOK RAHAT ŞAMPİYON OLACAĞIZ
Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tufan yaptığı açıklamada, “Biz geçen sene bu kulübü aldık. Geçen senede iyi bir kadro kurmuştuk. Hedefimiz şampiyonluktur diye yola çıkmıştık ama devre arasında bir karar vermek zorunda kaldık. Takımı 1-2 milyon TL daha borçlandırıp, geçen sene şampiyon olacaktık. Ama geçen sene ekonomik olarak buna cesaret edemedik. Önce takımın ekonomisinin düzelmesi gerekiyordu. Fakat bu sezon başında planımızı, programımızı yaptık. Kurduğunuz bir takım bir ligde oynuyorsa bunun gideri 5 milyon TL civarlarında, birde şampiyon olmak istiyorsanız 6 milyon TL’yi buluyor. Esat Başkan elini taşın altına koyarak, ‘Biz bu ligde kalmayacağız. Bizim yerimiz burası değil’ diyerek, hedefi direk şampiyonluk olarak belirledi. Kadromuzu da ona göre kurduk. Devre arasında bu takıma 4-5 takviye yapacak değiliz. Bizim kadromuz bu ve biz bu kadro ile böyle kazanmaya devam edersek çok rahat şampiyon olacağız. Bu durumun birde ekonomik yönü var. Fethiyespor tamamen Esnaf Hastanesi’nin katkıları ve Fethiye Belediyesi’nin, dondurma stantlarının katkısından başka tek bir kuruş desteği yok. Mangal gibi yüreği olan bir yönetim var. Esnaf Hastanesine, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanına, İsmail ağabeye ve Şenol Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Hep yanımızdalar ve bundan sonrada maddi ve manevi olarak yanımızda olacaklarını da biliyoruz. Store mağazamızı açmamızı istediler. Store mağazası kulübe yıllık 100 bin TL yüktü. Esnaf Hastanesi hem futbol hem de basketbol kulübü için böyle bir gideri sırtımızdan alıp store mağazamızı açtılar. Borç olarak yüzde 50 gerilemiş durumdayız. Takımın ödenmesi gereken sigorta, vergi ve esnaf borçları var. Esnaf borçları çok cüzi bir borç… 4-4,5 milyon TL civarında borcumuz kaldı. Bu yıl bütçe planlaması yaparken, Esnaf Hastanesi, dondurma stantları ve yönetim kurulunun cebinden veya dolaylı yoldan temin ettikleri parayla, biz bu bütçeyi yönetim kurulu olarak karşılıyoruz. Hala adını sanını unuttuğumuz futbolcuların icraları gelmeye devam ediyor. Gideli 3-4 yıl olan futbolcu mağduriyet parası istiyor. Tek tek hepsini ödüyoruz” dedi. 

CİSMİ YOKSA RESMİ OLSUN
Kampanya hakkında bilgiler aktaran Tufan, “Biz bir proje düşündük. 300 TL’ye açık tribün kombine satışını yapacağız. Kombinesini alan kişilerin vesikalık fotoğraflarını alıp, kombine aldıkları koltuklarına koyacağız. Kendileri sahaya gelemeyecek ama fotoğrafları o tribünde olacak. Herkes kombinesini alsın. “Cismi Yoksa Resmi Olsun” projesini Ağrı maçına yetiştireceğiz. Fethiyespor’u yürekten seven Apaçi taraftar gurubu ve taraftar olsun bu projeye destek vereceklerdir. Taraftar gurubumuz bugüne kadar bizden ne meşale nede yol parası istemediler. Yanlış anlaşılmasın ama gariban, yevmiyeci çocuklar bu kadar itina gösterirken, bu kulübü bu duruma getirenlerde gelsin bu cenazeyi beraber kaldıralım.  Bu yük tek bir kişinin omzuna kalmasın. Esat Bakırcı’da bir insan, sonuçta onunda kaldırabileceği yükün bir sınırı var. Esat Bakırcı bu takım için şampiyonluktan başka bir başarı istemiyor. Takım için bütün ailesini de karşısına alan bir kişi. Bu proje ile koltukları fotoğraflarla doldurduğumuzda 3 maçın primlerini karşılayacağız. Hepimiz şampiyonluk istiyoruz ama şampiyonluğun bedeli ekstra çıkıyor. Kombine satışları ile 250 bin TL gibi bir rakamı yönetimin sırtından almak bile çok önemli. Rakamların büyüklüğüne bakmaksızın çok fedakârlık yapanlar var. Kişinin fedakârlığı kazancına göre belirlenmeli. Fotoğraf olmasa bile herkes 300 TL’lik kombinesini alsın. Kulübe ve yönetime yapılacak küçücük destek çığ gibi büyüyecektir. Biz kimseye küs değiliz. Küs olmak ve onlara laf atmak bizim ne haddimize nede karakterimize uygun. Bize kırgın olabilirsin ama kulübüne kırgın olma. Bana hiçbir şey verme ama git kulübüne gerekli desteği yap. Bu yolun sonunda mutluluk istiyorsak herkes elini taşın altına koymalı. Biz bu sene Beşkaza Meydanında şampiyonluğu kutlayacağız. Takıma destek ol ki, o gün oraya geldiğinde bu işte benimde payım var diye kendinle gurur duy. Mayıs ayının sonunda bu hastalıkta geçerse Fethiye’de şölen yaşanacak. Biz yönetim kurulu olarak buna hazırız. Bu takım hak ettiği lige çıksın. Gelecek nesillere güzel bir takım bırakalım. Biz bu kadar borcu öderken, aynı zamanda 2 milyon TL’lik bir tesis yapıyoruz. Kulübü en az 20 yıl daha götürebilecek potansiyelde bir tesis inşa ediyoruz. 2 kişilik odalar, teras barı ve teras restoranları olan eski yemekhaneye göre çok daha konforlu muhteşem bir tesis kazandırıyoruz. Bu tesis için tek kuruş kulübün parasını harcamadım. Bu tesisi Esat Bakırcı, Halil Uran, Osman Yiğit ve diğer beton şirketleri sayesinde kulübün parasını harcamadan tesisi yaptırıyoruz. Yönetici arkadaşlar işçilik parası atıyorlar. Hem tesis yapılıyor, hem borcu yarıya indirdik hem de takımımız lider” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme