Fethiyespor'dan 2 transfer

Fethiyespor Kulübü, transferin son gününde geçtiğimiz yıl Nevşehir Belediyespor forması giyen 22 yaşındaki sol açık oyuncusu Hakan Horzum ile Tuzlaspor kalecisi Kubilay Tim Mert Akiş'i renklerine kattı.

  • 1171
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiyespor'dan 2 transfer
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor transferin son gününde kadrosunu oldukça güçlendirdi. Lacivert-Beyazlılar takımdaki eksik mevkilere 2 transfer daha gerçekleştirdi. Akşam saatlerine kadar yeni transfer bombaları beklenen Fethiyespor’da, Nevşehir Belediyespor’da sol kanatta görev yapan Fransa’da yetişmiş Hakan Horzum’u camiaya kazandırdı. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, Başkan yardımcısı İsmail Öztürk, yöneticiler Cem Tufan, Nacit Çatal ve diğer yöneticiler kulüp tesislerinde tam gün transfer mesaisi yaptı. Fethiyespor’da 10 numarayı kapmak isteyen 22 yaşındaki Hakan Horzum, şampiyonluk yaşamak için Fethiyespor’dayım ifadelerini kullandı. Genç oyuncu FRT’ye yaptığı açıklamada “Fethiyespor’da şampiyonluk yaşamak istiyoruz. İnşallah bir gün milli formayı da giymek istiyorum” dedi.Yeni transfer Hakan Horzum, “Sol açık ve 10 numara pozisyonlarında oynuyorum. Buraya şampiyonluk hedefi için geldim. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah takım olarak iyi sonuçlar alırız. Futbola Fransa’daki amatör bir kulüpte 6 yaşında başladım, ilk profesyonel takımım ise Nevşehir Belediyespor oldu. İnşallah bir gün milli takım forması da giyeceğim” diye konuştu.

Fethiyespor, Tuzlaspor kalecisi 22 yaşındaki Kubilay Tim Mert Akiş’i de renklerine kattı. 1.90m boyundaki genç kaleci Almanya’da futbola başlarken, Kasımpaşa U21 ve Tuzlaspor’da forma giydi.
 

Bakmadan Geçme