Fethiyespor'da yüzler gülüyor

Fethiyespor evinde Kırıkkale Büyük Anadolu Spor'u 1-0 mağlup etti. Serhan Yılmaz'ın 66. dakika da attığı muhteşem gol ile galibiyete ulaştı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Yardımcı Teknik Direktör Cahit Paşa ve futbolcular karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundular.

  • 1905
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiyespor'da yüzler gülüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel karşılaşma sonrası yaptığı açıklama da, Fethiyespor 12. adamla birlikte iç sahada kazanma serisine devam ettiğini söyledi. Dinçel,’’ Fethiyespor taraftarları, Apaçiler iyi günde kötü günde hep takımlarının yanında. Bu sene takımla birlikte bütünleştiler. İnanılmaz bir birliktelik var. Havanın soğuk olması, yağmurlu, çamurlu olması çok fazla bir şey ifade etmiyor, tribündeki yerlerini alıyorlar ve 12. adamın yapması gereken desteği fazlasıyla yapıyorlar. Ben, tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki iç saha maçında inanıyorum ki çok daha büyük bir güçle tribündeki yerlerini alacaklar. Fethiyespor 12. adamla birlikte iç sahada kazanma serisine devam ediyor. Bugün stratejik olarak zor olan bir maçı kazandığımız için futbolcuları kutluyorum. Taraftarlara teşekkür ediyorum. Fethiyespor hedefine emin adımlarla ilerliyor. Maç 1-0 bitti. Penaltı dâhil 7-8 net pozisyonumuz var. Biraz daha dikkatli davranıp istediğimiz rahat skoru da elde edebilirdik. Zeminin hazır olmasından dolayı son vuruşlarda etkisi oldu. Zeminimiz iki hafta sonra çok daha iyi durumda olacak. Bu maçı unutup önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Erokspor karşılaşması hazırlıklarına başlayacağız’’ ifadelerini kullandı.
FUTBOLCULARIMIZ BUGÜN İYİ MÜCADELE ETTİ
Galibiyet hakkında konuşan Dinçel,’’ İlk yarı penaltıyla birlikte 5 tane net pozisyonumuz var. İkici yarı 2-3 tane net pozisyonumuz var. Toplam 7-8 pozisyon var. Bunu tamamen zemine bağlamak tabiki doğru değil. Ama oyuncular ne olursa olsun iç sahada kazanmamız gerektiğine inanarak mücadele ettiler ve kazandılar. Attığımız gole de dikkat ederseniz. O kaçırılan gollerden sonra “bunun kaçarı olmasın garanti olsun” dedi Nurettin, Serhan’a al, at yaptı. Serhan’a sadece kaleye vuruş yapmak kaldı. Bu sahada da oynamayı tecrübe edineceksin. Bu sahada da oynamayı öğreneceksin. Bizim futbolcularımız bugün iyi mücadele ettiler ve 3 puan aldılar. Kesinlikle zemine bağlamıyorum ama zeminin de bizim takıma ters bir zemin olduğunu söylemek istiyorum’’ dedi.
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA EN YAKIN TAKİPÇİMİZLE DEPLASMANDA OYNAYACAĞIZ
Haftaya oynanılacak karşılaşmayı değerlendiren Dinçel,’’ Biz hedefe emin adımlarla ilerliyoruz. Her maç 3 puan alarak yolumuza devam ediyoruz. Önümüzdeki hafta en yakın takipçimizle deplasmanda oynayacağız. Gerçekten çok güzel bir atmosferde oynanacak bir maç olacak. Hem futbol seyri açısından hem de izleyenlere keyif vermesi açısından güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Biz şuandan itibaren Erokspor maçının hazırlıklarına başlıyoruz’’ dedi.
 İNŞALLAH BU SENE İPİ GÖĞÜSLEYECEĞİZ
Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Fethiyespor Yardımcı Teknik Direktör Cahit Paşa,’’ Öncelikle bütün arkadaşlarımızı tebrik ederiz. İyi bir mücadele verdiler. İkinci yarının ilk maçları her zaman zor olur. Ne kadar aramızda puan farkı olsa da Kırıkkale Büyük Anadolu Spor bizim için iyi ve ciddi bir rakipti. Aradaki 11 puanlık fark çokta gözükse 3 puanlık sistemde puan kaybı yaşanırsa büyük sorun olur. Ama kazandığımız için mutluyuz. Bu maçı unuttuk artık. Önümüzde yine ciddi bir rakip olan Erokspor maçımız var. Bu dakikadan itibaren artık o maça hazırlanacağız. İnşallah bu sene ipi göğüsleyeceğiz. Buradan taraftarımıza da teşekkür etmek istiyorum. İnanılmaz bir destek verdiler. İnşallah onları sezon sonu sevindireceğiz’’ dedi.

7-8 GİBİ TARİHİ BİR FARKTA OLABİLİRDİ
Karşılaşmanın daha farklı bir sonuç ile bitebileceğini söyleyen Fethiyesporlu futbolcu Özgür Çelik ise,’’ Bu maça çok iyi hazırlandık. İlk yarının sonundan beri bu maçı bekliyoruz. Biz maçın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Hocamız da bizi ona göre motive etti. Devre arasını çok iyi geçirdik. Takımda çok iyi bir arkadaşlık, çok iyi bir takım ruhu var. Bunu izleyenler de zaten görmüştür. Bugün maç 1-0 bitti ama herkesin de gördüğü gibi çok daha farklı bitebilirdi. 7-8 gibi tarihi bir farkta olabilirdi. Ne kadar iyi bir takım olduğumuzu herkese gösterdik. Ama işimiz daha bitmedi. Önümüzde bir Erokspor maçı var. Maçlara tek tek bakıyoruz. İnşallah hepsini sırayla geçip, sezon sonu şampiyon olmak istiyoruz. Taraftarımıza da verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah yolun sonu şampiyonlukla biter’’ ifadelerini kullandı.
SONUÇ ÇOK FARKLI OLABİLİRDİ
Galibiyet sonrasında konuşan Fethiyespor futbolcusu Serdar Ümit Deniz,’’ Bizim için pozisyon anlamında zor bir maç olmadı. Sonuç çok farklı olabilirdi. 3 puan bizim oldu bunun için mutluyuz. Nasıl oynamamız gerektiğiyle ilgili hafta içi çalışmalarımızı yaptık. Bu ligde yenmeyeceğimiz takım kalmayacak diye hocalarımızla konuşuyoruz. 3 engelimizden birini aşmış olduk. Geriye iki tanesi kaldı. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. İkinci yarı onlara daha çok ihtiyacımız var. Sezon sonu şampiyonluğu hep birlikte kutlamak istiyoruz. Haftaya play off’un içinde olan bir rakiple oynayacağız. Bizim için maç fark etmiyor hepsi üç puan. Çalışmalarımızı yapacağız. Deplasmana galibiyet için gidiyoruz’’ dedi.

Fethiyespor'da yüzler gülüyor
Fethiyespor'da yüzler gülüyor
Fethiyespor'da yüzler gülüyor
Fethiyespor'da yüzler gülüyor
Fethiyespor'da yüzler gülüyor
Fethiyespor'da yüzler gülüyor
Fethiyespor'da yüzler gülüyor

Bakmadan Geçme