• Haberler
  • Spor
  • Fethiyespor'da Yaprak Dökümü, Selim Kayacı da Ayrıldı

Fethiyespor'da Yaprak Dökümü, Selim Kayacı da Ayrıldı

Türkiye'de 2024-2025 Futbol sezonu için transfer dönemi resmen başladı. 82 gün sürecek transfer sezonu 13 Eylül'de sona erecek. TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor'da Enes Fidayeo'nun ardından bir ayrılık daha meydana geldi..

  • 619
Fethiyespor'da Yaprak Dökümü, Selim Kayacı da Ayrıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'de 2024-2025 Futbol sezonu için transfer dönemi resmen başladı. 82 gün sürecek transfer sezonu 13 Eylül'de sona erecek. TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor’da Enes Fidayeo’nun ardından bir ayrılık daha meydana geldi..

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, 2024-2025 futbol sezonu için Birinci Transfer ve Tescil Dönemi 24 Haziran'da başladı ve 13 Eylül 2024'te sona erecek. TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor için de çalışmalar hızlandı. 23 Mayıs’ta takımdan ayrıldığını duyuran kaleci Enes Fidayeo’nun ardından bugün de bir ayrılık açıklaması geldi. Takımın orta saha oyuncusu Selim Kayacı, sosyal medya hesabından bir açıklama paylaşarak takımdan ayrıldığını duyurdu. Kayacı yaptığı açıklamada, “2 yıldır formasını terlettiğim Fethiyespor’dan ayrılmış bulunmaktayım. Bugüne kadar bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Fethiyespor’a başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Fethiyespor'da Yaprak Dökümü, Selim Kayacı da Ayrıldı

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme