Fethiyespor'da tur sevinci

3. lig 2 .grupta çeyrek final ikinci maçını 1-0 kaybetmesine rağmen ilk maçı 2-1 kazandığı için tur atlayan Fethiyespor'da tur sevinci yaşanıyor. Lacivert beyazlılar bu hafta Cumartesi günü Kütahyaspor'u eleyen İskenderun Futbol Kulübü ile yarı final ilk maçına çıkacak. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, Teknik Direktör Enver Ataçocuğu ve Kaptan Sabri Turgut yarı finale çıkmanın sevincini yaşadıklarını belirtirken, konuk Yomraspor Başkanı ve Teknik adamı da kaybetmenin üzüntüsünü hakemlere bağladılar. 

  • 1703
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiyespor'da tur sevinci
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’da playy-off turu  atlamanın sevinci yaşanıyor. Fethiyespor’un evinde ikinci maçı 1-0 kaybetmesine rağmen playy-off’ta tur atlaması camiayı sevince boğdu. İlk maçı deplasmanda 2-1 kazanan Fethiyespor, evindeki maçta Doğukan Öksüz’ün 8. Dakikadaki golüne engel olamayınca sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Fethiyespor’un 90 dakikaya gol sığdırımadığı çeyrek final maçında kaybetmesine rağmen tur atlaması taraftarlarını mutlu etti. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, karşılaşma sonrası yaptığı açıklama da, “İskenderun maçını da kazanıp finalde de kazanarak inşallah şampiyon olacağız” dedi. Başkan Bakırcı, “Maçın zor olacağını biliyorduk. Tabi ki rakibinde gollere ihtiyacı vardı. Bunun içinde baskın olacaklarını biliyorduk. Ona göre önlemimizi almıştık. Talimatları vermiştik. Olmayacak bir gol yedik, yemememiz lazımdı. Bir gol yiyince ikinci golü de yer miyiz diye tedirgin olduk. Onun stresi vardı çocukların üzerinde. Şükür 1-0 bitti. İyi oldu, tur atladık. Önümüzde Cumartesi günü Fethiye’de İskenderun maçımız var. İnanıyorum çocuklar gerekeni yapacak. Biz bu şanssızlığımızı yeneceğiz. İnşallah İskenderun maçını da alıp, finalde eleyip Fethiye’ye yakışır bir şekilde oyun sergileriz. Daha çok neticeye gideriz. İnşallah bu sene istediğimiz yere geliriz” diye konuştu. 
DAHA İYİ HAZIRLANACAĞIZ
Fethiyespor Kaptanı Sabri Turgut, yarı final maçına daha iyi hazırlanacaklarını finalde gülen takımın Fethiyespor olmasını istediklerini söyledi. Turgut, “Herkesin  ayağına sağlık. Mağlup olduk ama bazen böyle olabiliyor. Tur atladığımız için mutluyuz. Önümüzde İskenderun maçı var. Daha iyi hazırlanacağız. İlk maç içerde, sahamızın avantajını kullanıp, oraya avantaj gitmek istiyoruz. Tekrardan tribüne gelen bütün yönetim kurulu camiamıza, sahada mücadele eden kardeşlerime teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra bir tık daha üstüne koya koya gideceğiz. Bu final olacak inanıyorum, bütün arkadaşlarımız da inanıyor. İnşallah kupayı Fethiye Şehir Stadı’nda kaldırırız” dedi.
KONTROLLÜ OYNAMAYA ÇALIŞTIK
Turu geçmek için kontrollü oynamaya çalıştık” diyen Fethiyespor Teknik Direktörü Enver Ataçocuğu, “Zor bir maç oldu. Erken bir gol yedik. Yiyeceğimiz bir gol elenmemize neden olacaktı. Hücum ederken de savunma gücünü elden bırakmadan daha kontrollü oynayarak hataya meyil vermeme adına kontrollü oynamaya çalıştık. Son dakikalarda iki üç tane net pozisyon ürettik. Beraberliği yakalayabilirdik. Olmadı ama önemli olan tur atlamaktı. Çok şükür onu başardık. Bundan sonraki maçlara da eksikliklerimizi gidererek en iyi şekilde İskenderun maçına hazır olmak istiyoruz. İnşallah o maçta da kazanıp, final yolunda şampiyon olmak istiyoruz. İnşallah futbol şansı da bizim yanımızda olur. Biraz yorgunluk vardı tabi. Çünkü üç dört günde bir maç oynuyoruz. Olabildiğince dinlenmeye çalıştık. Bir süre sonra artık yorgunluk başlıyor. En kısa sürede yine İskenderun maçına hem mental olarak hem de fiziksel olarak hazırlanıp, o maçta da kendi sahamızda avantajı kullanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
 
HAKEMLERİ KINADI

Yomraspor Kulüp Başkanı Davut Atmaca ise, hakemleri suçladı. Atmaca, “Şunu söylüyorum. Bugüne kadar maç oynadık. Ligimiz bitti. Play off oynadık. Hakemlerle hiç problem yaşamadık. Ama bugün bizi resmen katletti. Maçın önüne geçti o çocukların emeğini çaldı. Ben buradan federasyon yetkililerine sesleniyorum; sadece bu hakemlere dikkat etsinler. Bizim dokuz kişi kalan çocukların emeğini çaldılar. Hakeme yazıklar olsun diyorum. Lütfen Nihat Bey duysun bunları. Biz bugüne kadar 30-32 maç oynadık. Hiçbirinde hakemlerle alakalı bir şey söylemedik. Bizim emeğimizi çaldılar. Biz her zaman şunun yanındaydık; iyi oynayan kazansın dedik. Bizi yendiler ancak kimseye serzenişte bulunmadık. Burada bize gerçekten olağanüstü saygısızlık yaptılar. Ben hakemi şiddetle kınıyorum” dedi. 
EMEKLERİ YOK OLDU
Yomraspor Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu’da maç sonrası değerlendirmesinde, “ Yani sadece tur Fethiye’nin oldu. Yorgun takım olacağını biliyorduk. İki maçta da iyi oynadık. Ama biraz sıkıntılıydı. Almamız gereken maçtı. Lig hakemi çok yazık çocukların emeklerini yok etti. Fethiyespor’u tebrik ediyorum, yolları açık olsun” şeklinde konuştu. 


 

Bakmadan Geçme