• Haberler
  • Spor
  • Fethiyespor'da Mehmet Sacit Yolcu Takımdan Ayrıldı

Fethiyespor'da Mehmet Sacit Yolcu Takımdan Ayrıldı

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor'da transfer sezonunun açılmasıyla beraber çalışmalar sürüyor. Son olarak Fethiyespor forması terleten defans oyuncusu Mehmet Sacit Yolcu takımdan ayrıldığını açıkladı.

  • 12

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor’da transfer sezonunun açılmasıyla beraber çalışmalar sürüyor. Son olarak Fethiyespor forması terleten defans oyuncusu Mehmet Sacit Yolcu takımdan ayrıldığını açıkladı.

Türkiye'de 2024-2025 Futbol sezonu için transfer dönemi devam ediyor. Transfer sezonu 13 Eylül'de sona erecek. TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor’da Enes Fidayeo, Selim Kayacı, Sezer Özmen’in ardından Mehmet Sacit Yolcu da takımdan ayrıldığını açıkladı. 1 Ocak 2001 doğumlu defans oyuncusu 11 sene önce Fethiyespor altyapısında futbola başlayıp 4 sene önce profesyonel olmuştu. Yolcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile birlikte takımdan ayrıldığını duyurdu. Yaptığı açıklamada, “11 yıldır bünyesinde bulunup 4 yıldır profesyonelce oynadığım Fethiyespor’dan an itibari ile ayrılmış bulunmaktayım. Yeni sezonda Fethiyespor’a başarılar dilerim” dedi.

Bakmadan Geçme