Fethiyespor'da liderlik sevinci

3. Lig 2. Grupta deplasmanda Çengelköyspor A.Ş.'yi Yakup Alkan ve Anıl Gir'in attığı gollerle 2-1 yenerek deplasmanda ikinci galibiyetini alıp 32 puanla ilk yarıyı lider kapatan Fethiyespor'da büyük sevinç yaşanıyor. Teknik direktör Mesut Toros, 'deplasman şanssızlığını kırdık, ilk yarıyı lider kapattığımız için mutluyuz' değerlendirmesinde bulundu.

  • 1028
Fethiyespor'da liderlik sevinci
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’da, Çengelköyspor A.Ş. galibiyetinin sevinci yaşanıyor. 3. Lig 2. Grupta ilk yarıyı 32 puanla ve averajla Nazilli Belediyespor önünde lider kapatan Fethiyespor’da futbolculara dört günlük izin verildi. Deplasmanda Mardin Büyükşehir Belediyespor galibiyetinin ardından Çengelköyspor A.Ş. galibiyeti ile deplasman şanssızlığını ortadan kaldırmaya çalışan Fethiyespor ikinci yarı hazırlıklarına 11 Ocak Pazartesi günü başlayacak. Çengelköyspor A.Ş. maçının ardından futbolculara dört günlük izin verilirken ilk yarının lider kapatılması camiayı sevince boğdu. 
Fethiyespor teknik direktörü Mesut Toros, “Bizim için deplasman şanssızlığı vardı. İyi futbol oynayıp skor üretemiyorduk. Deplasmandaki bu özelliğimizi Çengelköyspor A.Ş. önünde giderip kazandık. İkinci deplasman galibiyetimizi aldık. Çengelköyspor A.Ş. deplasmanı bizim için zordu. 6 haftadır kazanamayan Çengelköyspor A.Ş. lidere karşı direnç gösterecekti. Oyunsal anlamda çok iyi olmasak da galip geldik. İlk yarıyı bu galibiyetle lider kapattığımız için mutluyuz. Futbolculara dört günlük izin verdik. Pazartesi günü çalışmalara başlayacağız. 28 Ocak’ta deplasmanda oynayacağımız Nazilli maçına kadar hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapacağız. Eksikliklerimiz üzerinde çok çalışıp gerekli gördüğümüz takviyeleri de yaparak ikinci yarıya en iyi şekilde başlamak istiyoruz” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme