Fethiyespor'da Kütahyaspor maçı öncesi piknik 

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Perşembe günü kendi evinde oynayacağı lider Belediye Kütahyaspor maçı öncesi moral pikniği düzenledi. Başkan Esat Bakırcı ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu organizasyonda futbolcular, lideri yenme sözü verdi. Başkan Bakırcı, 'Bu sezonun en önemli maçına çıkacağız. Hocamız fiziksel olarak takımımızı Kütahyaspor karşılaşmasına hazırlıyor. Yönetim olarak bizler de her zaman onların yanındayız' dedi. Teknik Direktör Bahri Kaya da 'Sezonun faturasını çıkarabilecek kadar önemli bir maç. Lideri yenerek hem ligin en iyi takımlarından birisini olduğumuzu göstereceğiz hem de puan olarak avantaj yakalayacağımız bir ortam yaratmak peşindeyiz. Çok iyi hazırlandık' diye konuştu. 

  • 1493
Fethiyespor'da Kütahyaspor maçı öncesi piknik 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ligde ikinci sırada bulunan Fethiyespor, lider Belediye Kütahyaspor maçı öncesi moral depoladı. Bu önemli maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Bahri Kaya yönetiminde tamamlayan lacivert beyazlılar, kulüp bahçesinde barbekü yaptı. Başkan Esat Bakırcı ve Yönetim Kurulu Üyesi Nacit Çatal’ın katkılarıyla gerçekleşen barbekü ile futbolcuların moral ve motivasyonu iyice yükseldi. Günün ter idmanının ardından La Farina Hotel’e geçen ve kampa giren Fethiyesporlu futbolcular, maçı kazanarak çıkışa geçmek istediklerini dile getirdiler. Sakatlığı nedeniyle Cemal Şener’in oynayamayacağı karşılaşma Fethiye Şehir Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak. 

ÇIKIŞ YAKALAMAK İSTİYORUZ 
Kaptan Sabri Turgut yaptığı açıklamada, “Belediye Kütahyaspor maçını kazanarak, yeniden bir çıkış yakalamak istiyoruz. Önümüzde kalan 5 maçı da kayıpsız atlatıp, mutlu sona yaklaşmak istiyoruz. Bizim için gerçekten önemli bir karşılaşma. Hedefimize en kısa sürede ulaşmayı hedefliyoruz. Şampiyon olarak çıkamasak bile playofflar var. Matematiksel olarak şu anda şampiyonluk ve playoff da garanti değil. Bu karşılaşmayı kazanıp, diğer haftalara da maç maç bakarak; zirveyi yeniden yakalamayı amaçlıyoruz” dedi. 

GÜZEL BİR BİRLİKTELİK YAKALADIK  
Fethiyesporlu futbolcu Hayrullah Çelik açıklamasında, “Kötü bir süreç yaşadık. Şu anda takım olarak güzel bir birliktelik yakaladık. Kütahyaspor maçını kazanarak, çıkış yakalamak istiyoruz. Takım adına güzel günlerin bizi beklediğini düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

ÖNEMLİ BİR MAÇ  
Sakatlığı devam eden Cemal Şener, “İyileşme sürecindeyim fakat Kütahyaspor maçında oynamam bir zor görünüyor. Büyük ihtimal bu haftayı da dinlenerek geçireceğim. Kütahyaspor bizim için önemli bir maç, mutlaka kazanmamız gerekiyor. Kazanırsak büyük bir şans yakalayacağız. Hazırlıklarımızı bu yönde yaptık. Lideri puansız göndereceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı. 

LİGİN FİNALİ NİTELİĞİNDE KARŞILAŞMA 
Fethiyespor Teknik Direktörü Bahri Kaya, “Sezonun faturasını çıkarabilecek kadar önemli bir maç. Lideri yenerek hem ligin en iyi takımlarından birisini olduğumuzu göstereceğiz hem de puan olarak avantaj yakalayacağımız bir ortam yaratmak peşindeyiz. Çok iyi hazırlanıyoruz. Gördüğünüz gibi bir de moral pikniği yaptık. Birkaç eksiğimiz var ama hiç önemli değil. Sahaya kim çıkarsa çıksın, kazanmak için elinden gelen mücadeleyi verecektir. Sahamızda mutlaka kazanacağımıza inanıyorum. 50-60 dakika çok iyi oynadığımız Mardin Fosfatspor maçını kaybettik. Bu maçta geri paslarımız nedeniyle mağlup olduk. Genelde oyun anlamında çok iyiydik. İskenderun’da da üstün oynadık fakat maalesef gol atamadık. Mardin ve İskenderun iyi oynayıp da kaybettiğimiz maçlardı. Kütahyaspor maçında 90 dakika iyi oynayacağımıza inancım yüksek. Defansta hata yapmazsak eğer ileri uçta arkadaşlarımız mutlaka gol atacaklardır. Ligin finali olabilecek bir karşılaşmaya çıkacağız. Ya şampiyonluğa ya da playoffa gideceğimiz bir mücadele olacak. Oyuncularımız da bu maçı çok önemsiyor” diye konuştu. 

BAŞARMANIN YOLU İNANMAKTAN GEÇER  
Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Bu sezonun en önemli maçına çıkacağız. Hocamız fiziksel olarak takımımızı Kütahyaspor karşılaşmasına hazırlıyor. Yönetim olarak bizler de her zaman onların yanındayız. Yönetim Kurulu Üyemiz Nacit Çatal, moral pikniği organize etti. Kovid-19 tedbirleri kapsamında kulüp bahçemizde yaptık. Fethiyespor’a her anlamda destek veren herkese teşekkür ediyorum. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi yöneticilerine ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Belediye Başkanımız Sayın Alim Karaca da elinden gelen desteği sunmaya çalışıyor. Bunlar maalesef yeterli değil. Kulübümüzün nerden nereye geldiğini herkes çok iyi biliyor. Borçlarımızın çoğunu azaltmış durumdayız. Yönetim kurulunu biz kurduk. Karakterli oyuncuları kadromuza kazandırdık. Hedefimiz bir üst lige çıkmak. Yönetimde sadece beni eleştirsinler. Hocamızla birlikte bu işi başaracağız. Başarmanın yolu inanmaktan geçer” dedi.  
 

Fethiyespor'da Kütahyaspor maçı öncesi piknik 
Fethiyespor'da Kütahyaspor maçı öncesi piknik 
Fethiyespor'da Kütahyaspor maçı öncesi piknik 
Fethiyespor'da Kütahyaspor maçı öncesi piknik 
Fethiyespor'da Kütahyaspor maçı öncesi piknik 
Fethiyespor'da Kütahyaspor maçı öncesi piknik 
Fethiyespor'da Kütahyaspor maçı öncesi piknik 
Fethiyespor'da Kütahyaspor maçı öncesi piknik 

Bakmadan Geçme