Fethiyespor'da hedef Karşıyaka

3.Lig 3.Grup'ta en yakın rakibi Kırıkkale Büyük Anadolu Spor'un 6 puan önünde bulunan Fethiyespor Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Karşıyaka maçını bekliyor.Geçtiğimiz hafta Fethiye'de Ağrı 1970 takımını 1-0 yenerek galibiyet serisini devam ettiren Fethiyespor'da Selahaddin Dinçel değerlendirmelerde bulundu.

  • 1026
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiyespor'da hedef Karşıyaka
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3.Lig 3.Grup lideri Fethiyespor  Cumartesi kendi evinde oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarına başladı.Geçtiğimiz hafta  fethiye’de oynana maçta Ağrı 1970 takımını 1-0 yenerek puanını 34’e çıkaran ve en yakın rakibinin altı puan önünde lider olan Fethiyespor’da gözler Karşıyaka maçına çevrilmiş durumda.Karşıyaka maçını da kayıpsız atlatarak liderliğini ve aradakı puan farkını korumak isteyen lacivert beyazlı ekibin Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel haftalık değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.Toplantıda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dinçel Ağrı 1970 maçının zor bir maç olacağını tahmin ettiğini belirtti.
“SONUÇ ODAKLI HAREKET ETTİĞİMİZ İÇİN KAZANDIK MUTLUYUZ”
Hafta sonu oynadıkları Ağrı 1970 maçının kolay bir maç olmayacağını tahmin ettiklerini ifade eden Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel “Maç öncesi kazandığımızda en yakın rakibin 6 puan önünde olacağımızı biliyorduk. Kolay bir maç olmadı fakat genel anlamda bakıldığında yakaladığımız ve değerlendiremediğimiz bir çok pozisyon var. Tabi biz sonuç odaklı hareket ettiğimiz için kazandık mutluyuz diyoruz. Mutlaka eksiklerimizi tamamlama adına çalışma yapacağız. Eksiklerimizi irdeleyip bir daha tekrar etmemesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz”dedi.
“TAM TAKIM OLARAK ÇALIŞMAYA BAŞLADIK”
Takımda sakat oyuncu bulunmadığını da sözlerine ekleyen Dinçel “İç sahada olan bu serimiz inşallah önümüzde ki haftanın maçına da yansır. Bugün itibariyle tam takım olarak çalışmalara başlayacağız. Biliyorsunuz maçımız cumartesi günü. Az bir zaman kaldı. Çalışmaları tamamlayıp Karşıyaka maçını bekleyeceğiz. İnşallah bu hafta 12. Adamın müthiş desteğini Karşıyaka maçında tekrar görürüz” diye konuştu. 
KARŞIYAKA MAÇINDA SERHAN CEZALI
Takımda tek eksiğin cezalı Serhan olduğunu belirten Dinçel “Bir eksiğimiz var Serhan. Sarı kart cezalısı. Karşıyaka maçında oynamayacak. Fethiyespor taraftarıyla güçlü. İç sahada oynadığımız her maçı taraftarıyla kazanmasını bildi. İnşallah yine bu hafta 12.adam tribünde yerini alacak. Sayısal olarak Karşıyaka maçında tribünlerin artık göstermesini bekliyoruz”dedi.
Çok gol attıklarını ama son zamalarda gol sayılarının neden düştüğü konusuna açıklık getiren Selahattin Dinçel “Bizim takımımız grubun ve liglerin en çok gol atan takımı. Gollerimiz son haftalara doğru azalma gösterdi. Bunu da şu şekilde yorumluyorum. Her takım birbirini daha iyi tanımaya başladı. Daha fazla önlem almaya çalışıyor. İnşallah Karşıyaka maçında daha özenli daha dikkatli olacağız” diye konuştu.

“KARŞIYAKA  FUTBOL KÜLTÜRÜ VE CAMİASIYLA BİR SÜPER LİG TAKIMI”
Bu hafta Cumartesi günü karşılaşacakları Karşıyaka takımı içinde görüşlerini aktaran Dinçel “Karşıyaka büyük bir camia. İsmi büyük kendisi büyük. Her ne kadar bugün 3. Lig’de olsa da futbol kültürü ve camiasıyla bir süper lig takımı. Ligde bulunduğu konum kolay lokma olarak değerlendirilmemeli. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Biz de hedefimize ulaşmak için her engeli aşmaya çalışacağız” diyerek sözlerini noktaladı. 
 

Fethiyespor'da hedef Karşıyaka
Fethiyespor'da hedef Karşıyaka
Fethiyespor'da hedef Karşıyaka
Fethiyespor'da hedef Karşıyaka
Fethiyespor'da hedef Karşıyaka

Bakmadan Geçme