Fethiyespor'da Hedef Galibiyet

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda oynayacağı Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Erhan Altın yönetiminde sürdürüyor. Lacivert beyazılar deplasmandan 3 puan ile dönmenin hesaplarını yapıyor.

  • 1050

Geçtiğimiz hafta kendi evinde GMG Kastamonuspor’a kaybeden Fethiyespor, Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü karşısında alacağı galibiyetle hem moral depolamak hem de bir seri yakalamak istiyor. Lacivert beyazlı futbolcular bu maça oldukça hırslı hazırlanırken, Teknik Direktör Erhan Altın güzel bir oyun ile 3 puanı hanelerine yazdırmak istediklerini belirtti. Pazar günü Iğdır Şehir Stadı’nda oynanacak olan Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü-Fethiyespor müsabakasının başlama saatinin ise 15.30 olduğu ifade edildi.

Her iki takım için de büyük önem taşıyan mücadeleyi Konya bölgesi hakemlerinden Burak Akdağ’ın yöneteceği açıklandı. Yardımcılıklarını ise İzmir bölgesinden Barış Sun ve Burak Celep’in yapacağı öğrenildi. Maçın dördüncü hakemi ise yine Konya bölgesinden Halil Erdoğan.

Bakmadan Geçme