Fethiyespor'da hedef 3 puan

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Pazar günü saat 19.00'da kendi evinde ağırlayacağı Yozgatspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Fethiyespor Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk, 'Takımımızı güçlendirmek adına transfer çalışmalarımız devam ediyor' derken Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, 'Geçmişi unuttuk. Önümüzde önemli bir maç daha var' şeklinde ifadeler kullandı.

  • 479
Fethiyespor'da hedef 3 puan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kovid-19 tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanacak Yozgatspor maçı hazırlıklarını Şehir Stadı’nda, Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde sürdüren Fethiyespor; bu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Geçen haftaki Darıca Gençlerbirliği mağlubiyetini unutan lacivert beyazlı futbolcular, Yozgatspor maçına 3 puan parolasıyla çıkacak. Akşam saatlerinde yapılan idmanda Fethiyesporlu futbolcular teknik ve taktik ağırlıklı olarak çalıştı. Hücum ve savunma varyasyonları üzerinde duran Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, oyunculara uyarılarda da bulundu. Neşeli ve hırslı geçen antrenmanı Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk ve bazı yöneticiler de izledi.  

BEKLEMEDİĞİMİZ BİR MAĞLUBİYET
Fethiyespor Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk yaptığı açıklamada, “Geçen hafta hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Aslında bunun bize erken bir ders olduğunu düşünüyorum. Rakibimiz bizim ayarımızda olmayan bir takımdı. Böyle maç kaybetmek hiç hoş olmadı. Teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarımız yaptıkları değerlendirmelerde bu işin hassasiyetini daha iyi anladıklarını düşünüyorum. Biraz daha alternatif oyuncularımızın olması gerektiğini vurguluyoruz. Kadromuz çok geniş değil. Uzun lig maratonunda sakatlıklar veya cezalar olabiliyor. Onun için birkaç arkadaşımızın daha aramıza katılması lazım” diye konuştu. 

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Yardımcısı Öztürk, “Transfer dönemi Pazartesi günü bitiyor, bir-iki transferimiz olabilir. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. Görüştüğümüz futbolcular var. Onları da kadromuza katabilirsek rahat ederiz. Geçen haftaki mağlubiyeti göz önüne alarak, herkesin üzerine düşen görevi alarak; müsabakalara ciddiyetle hazırlanmalarını gerektiği düşüncesindeyiz. Oyuncularımız iyi mücadele ederek kazanacaklardır. Bundan sonra da kolay kolay maç kaybetmemek ve kazanarak sezona devam etmemiz lazım. Grupta altyapı ve teknik anlamda baktığınız zaman bunu avantaja çevirirsek rahat ederiz. Bu hoşlanmadığımız bir lig. Bizim üst liglerde olmamız gerekiyor. Bunun bilincinde herkes değerlerini ortaya koyup, mücadele etmeye çalışacak. Bu uzun maratonu lehimize bitireceğimiz kanaatindeyim” dedi. 

GALİBİYETTEN ÜMİTLİYİZ
Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros açıklamasında, “Geçmişi unuttuk. Önümüzde önemli bir maç daha var. Lig uzun bir maraton... Bazen kaybederken de kazanmasını öğrenmelisiniz. Hiç beklemediğimiz sıkıntılı bir maç oldu. Buradan bir ders çıkardık. Oyuncularıma çok güveniyorum. Sahada futbol adına çok iyi işler yaptık. Şimdi önümüzde Yozgatspor maçı var. Çalışmalarımız gayet iyi ve hırslı bir şekilde devam ediyor. Pazar günü için çok ümitliyiz ve kazanacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. 

TANIDIĞIMIZ BİR OYUNCU 
Fethiyespor’un yeni transferi Fatih Somuncu’nun takıma önemli katkılar sağlayacağını dile getiren Toros, “Geçen sene Payasspor’da oynayan Fatih Somuncu aramıza katıldı. Orta saha oynuyor. Tanıdığımız ve bildiğimiz bir oyuncu. Takıma katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Görüşmelerimiz sürüyor. Eğer olursa yeni takviyelerimiz olacak. Forvet oyuncusu transfer etmeyi düşünüyoruz. Transfer döneminin kapanmasına çok kısa bir süre kaldı. Hazır bir oyuncuya ihtiyacımız var. Çünkü toparlaması 4-5 hafta sürüyor. Bu uzun bir süreç olduğu için üzerinde titizlikle duruyoruz” ifadelerini kullandı.  

Fethiyespor'da hedef 3 puan
Fethiyespor'da hedef 3 puan
Fethiyespor'da hedef 3 puan
Fethiyespor'da hedef 3 puan
Fethiyespor'da hedef 3 puan
Fethiyespor'da hedef 3 puan

Bakmadan Geçme