Fethiyespor'da galibiyet sevinci

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor'da galibiyet sevinci yaşanıyor. Kendi evinde oynadığı 5 maçı da kayıpsız geçiren Fethiyespor'da, Kahta 02 Spor galibiyetinin ardından yapılan açıklamalarda Fethiyespor'un hedefleri bulunduğu ve ikini lige çıkmak istediği kaydedildi. Oynadığı 9 karşılaşmadan 5 galibiyet, 23 beraberlik ve 2 yenilgi alan Fethiyespor, ligde 17 puanla, Nazilli Belediyespor'un ardından 2. sırada bulunuyor. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, 'ikinci lige çıkmak istiyoruz' derken, Teknik Direktör Mesut Toros'da, 'Hayallerimiz ve hedeflerimiz var' diye konuştu.

  • 1437
Fethiyespor'da galibiyet sevinci
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor evinde kral. Lacivert-beyazlılar evinde oynadığı 5 maçı da kayıpsız ve galibiyetle kapattı. Fethiye Şehir Stadı’nda oynanan Perşembe mesaisinde, Kahta 02 Spor’u, Yakup ve Anıl Gir’in attığı goller ile 2-0 yenen Fethiyespor, Cuma günü deplasmanda Mardin Fosfat Spor ile oynayacak. Fethiyespor’un Şehir Stadı’nda 90 dakika yağan yağmur altında ortaya koyduğu mücadele izleyenler tarafından oldukça beğenilirken, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, Fethiyespor’un 2. Lige çıkma mücadelesi verdiğini söyledi.
“O SENE BU SENE” DİYORUZ
Bakırcı, “Zorlu bir sahada, zorlu bir maç oldu. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz maça en iyi şekilde hazırlandı. Güzel bir skor elde ettik. Bu sene şampiyon olmak istiyoruz. 2. Lig’e çıkmak istiyoruz. Sporcu arkadaşlarımızın gayretini de görüyorum. İnşallah Fethiye’miz için o sene bu sene diyoruz. Pandemi sürecinden dolayı çok az seyirci alabiliyoruz. Onlara çok teşekkür ediyorum. Zor maçlarımız var. Cuma günü Mardin maçımız var. Güzel bir sonuçla dönmek istiyoruz. Pandemi döneminde sporcuların ve vatandaşların kendine çok dikkat etmesi gerekiyor. Alınan kararları doğru buluyorum. Bizde çok hassas davranıyoruz” ifadelerini kullandı.
EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ
Teknik Direktör Mesut Toros ise, “Oyuncularımızı kutluyorum. Galibiyetimizi taraftarlarımıza, ilçemize ve Esat başkanımıza hediye ediyoruz. Sahada bambaşka bir Fethiyespor vardı. Fethiyespor gerek oyun ve taktikleriyle galibiyeti hak ettiğini düşünüyorum. Kahtaspor’u da tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Bizim hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Deplasmanlarda iyi oynamamıza rağmen puan kaybettik. Deplasman maçlarından puan almaya odaklanacağız. Mardin gibi zorlu bir deplasmanda oynayacağız. Hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz. Pandemi sürecinde federasyonumuz gerekli kararı alacaktır. Alacakları karara saygı duyuyoruz.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme