• Haberler
  • Spor
  • Fethiyespor'da Düzce Galibiyetinin Mimarları Açıklamalarda Bulundu

Fethiyespor'da Düzce Galibiyetinin Mimarları Açıklamalarda Bulundu

Fethiyespor'da Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur Müsabakası olan Düzce Cam Düzcespor galibiyetinin ardından maçta ön plana çıkan kaleci Anıl Demir, defans Emre Bekir, orta saha Cihan Kazan ve forvet oyuncusu Ahmet Dereli açıklamalarda bulundu.

  • 3

Fethiyespor, sahasında konuk ettiği 3. Lig 1. Grup takımlarından Düzce Cam Düzcespor'la normal süresi ve uzatma dakikaları 2-2 biten maçta, penaltılar sonucu rakibini eleyen Fethiyespor tur atladı.

Düzce Cam Düzcespor galibiyetinin ardından maçta ön plana çıkan kaleci Anıl Demir, defans Emre Bekir, orta saha Cihan Kazan ve forvet oyuncusu Ahmet Dereli açıklamalarda bulundu.

Anıl Demir: "Herkes Çok Özverili, İştahlı Oynadı"

Maçın içerisinde çok sayıda kurtarışı ve seri penaltı vuruşlarında takımını bir üst tura taşıyan Fethiyespor kalecisi Anıl Demir yaptığı açıklamada "Turu geçmek güzeldi. Bunu hedefliyorduk. Bugün genç ağırlıklı kardeşlerimize güzel mücadele verdik. Herkes çok özverili, çok iştahlı oynadı. Daha erken bitirmek isterdik ama penaltılarla kazandık. Herkesin ayağına yüreğine sağlık" ifadelerini kullandı.

Emre Bekir: "90 Dakikada Maçı Bitiremesek De Mücadeleyi Bırakmadık"

Maçta stoper mevkisinde görev yaparak birçok rakip takım pozisyonunu engelleyerek iyi bir maç çıkaran Fethiyespor'da Emre Bekir ise yaptığı açıklamada "Kazandığımız için çok mutluyuz. Hedefimiz de buydu zaten. Tüm takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Önceliğimiz 90 dakikada bitirmekti maçı ama aksilikler oldu ama mücadeleyi bırakmadık. Anıl ise üstüne düşen görevi layıkıyla yaptı. Hocamızın da dediği gibi inşallah önümüzdeki kupa maçını da içeride oynarız" dedi.

Cihan Kazan "Penaltılarda Şans Bizim Yanımızdaydı"

Fethiyespor altyapısında uzun yıllar forma giyerek A Takıma yükselme becerisi gösteren 2005 doğumlu orta saha oyuncusu Cihan Kazan, kendi adına kusursuza yakın bir maç oynadı. Maç sonrası açıklamasında "Başkanımızın gelişimim için güzel dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Bugün maçı 90 dakikada bitirmek istedik. Ama uzadı ve penaltılara gitti. Penaltılarda şans bizim yanımızdaydı. Kazandığımız için mutluyuz. Çok iyi bir şekilde hazırlanıp hafta sonu lig maçını kazanmak istiyoruz" dedi.

Ahmet Dereli "Genç Arkadaşlarımız Güzel Maç Çıkardılar"

Fethiyespor, Düzce Cam Düzcespor karşısında genç ağırlıklı kadroyla sahaya çıktı.

Takımın tecrübeli forvet oyuncusu Ahmet Dereli açıklamasında Öncelikle takım arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. Güzel bir galibiyetti, zordu bizim için. Yoğun bir tempodan geçiyoruz. Özellikle genç arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Güzel bir maç çıkardılar, Nurettin'in sahalara dönüp gol atması çok mutlu etti. Şimdi artık Trabzon maçına hazırlanacağız" ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme