Fethiyespor'da 2 puan üzüntüsü

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, evinde Büyükçekmece Tepecikspor'a takıldı. Fethiyespor Yakup'un golüyle öne geçtiği maçta rakibin Ömer ile bulduğu gole engel olamayınca evinde 2 puan kaybetti. Fethiyespor Teknik direktörü Mesut Toros, 'Oyuncularımızın aşırı motivasyondan dolayı maçta performans gösteremediklerini düşünüyorum. Maç berabere bittiği için üzüntülüyüz' dedi. 

  • 724
Fethiyespor'da 2 puan üzüntüsü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor berabere bitirdiği maçın üzüntüsünü yaşıyor. Lacivert, beyazlılar evinde 3 puan için çıktığı maçta Büyükçekmece Tepecikspor’a 1 puan kaptırırken, 2 puan kaybetti. Fethiyespor grubunda 44 puan ile liderliğini devam ettirirken, Nazilli Belediyespor önünde 2-1 galip gelen Kütahyaspor’da avaraj ile 2. Sıraya yerleşti. Fethiyespor Teknik direktörü Mesut Toros, kazanmak istedikleri maçı berabere bitirmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtip, “Aşırı motivasyondan dolayı futbolcularımın istedikleri performansı gösteremediklerini düşünüyorum” dedi. Teknik Direktör Mesut Toros, “Berabere bittiği için üzüntülüyüz. Kütahya’da galip gelmiş ama liderliğimiz halen devam ediyor. Bu oyundan hem biz hem de oyuncularımız memnun değil. Galip gelmeyi çok istediler. Aşırı motivasyondan dolayı futbolcularımın maçta performans gösteremediklerini düşünüyorum. Oyunu zaman zaman tutturduk, golü de bulduk. Değerlendiremediğimiz pozisyonlar da oldu. Kontra ataktan yediğimiz golle maçı berabere bitirdik. Önümüzde daha 10 tane maç var. 8 günde 3 maç oynandı ama bu bahane değil. Tüm takımlar aynı durumda. Yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz belli. Önümüzde Yomra maçı var. Bay haftasını iyi geçirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
ŞAMPİYON BİZ OLACAĞIZ
Fethiyespor’un kanat oyuncusu Anıl Arıcıoğlu, “Hiç tahmin etmediğimiz bir sonuç oldu. Berabere kalmış olabiliriz ama hala lideriz. O yüzden bu maçı şansızlık olarak görüyorum. Önümüzde ki 10 maçta toplayabildiğimiz tüm puanları toplayacağız. 10’da 10 yapacak bir takımız. Bu ligde şampiyon biz olacağız.” diye konuştu. 
İNŞALLAH ŞAMPİYON OLUR
Büyükçekmece Tepecikspor  Teknik Direktörü Enver Şen, “Son 2 hafta da mağlubiyetler almıştık. Fethiyespor’da lider durumda. Son haftalarda kazanarak yoluna devam ediyor. Buraya kontrollü ve kontra atak taktiği ile gelmiştik. Basit bir top kaybı ile golü yedik. Oyuncular iyi bir oyun göstermese de iyi mücadele ettiler. Galibiyeti de bulabilirdik. Çok güzel bir maç oldu. Fethiye’den 1 puan almak, bize moralde verdi. Önümüzdeki maçları kazanarak, yolumuza devam etmek istiyoruz. Daha önce Fethiyespor’da yardımcı antrenörlükte yapmıştım. Fethiye’de güzel günlerim geçti. İnşallah Fethiyespor şampiyon olur. Fethiyespor’u yeri burası değil. Daha üst ligleri hak eden bir kulüp…  Fethiyespor’a başarılar diliyorum” dedi.
 

Fethiyespor'da 2 puan üzüntüsü
Fethiyespor'da 2 puan üzüntüsü
Fethiyespor'da 2 puan üzüntüsü
Fethiyespor'da 2 puan üzüntüsü

Bakmadan Geçme